Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bsa
Collapse
X
-
Egyben lévő gépnek tűnik.. de.. sok a henger..sok érdekes csavar.. ha a motorját kell újítani akkor nagyon figyelni kell az olajzási rendszerre. Csak olyanra bízni aki tisztában van vele mi merről lyukas. + precízebb gépmunka kell mint egyhengeresek esetén. Ua mint kortársai : Norton,Triumph.. Ha a Guzzi és ez közt kellene választanom,az előbbire tennék voksot.. Bár a kettő más élvezeti értékkel bír..movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekem tetszik csak sok rajta a munka.
Komment
-
Van is miért.. Jó pár éve.. a korábbi küllős kerekű.. magyar forgalmival 2000 Euro.. De leapasztották a számlám, nem lett üzlet.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA valasztas az egy Laverda 750 sf3
Szerintem vagy Te oly tapasztalt hogy megtekintés után jól tudj dönteni..
- 1 like
Komment
-
Igen. Tanácsot kértél.. innen... oda.. nehéz. Nagyon különbözőek a lehetőségeink,ezért ez nehéz feladat. Tehát: Legyen meg mind a három... döntsd el a sorrendet Te..movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseesztetikailag talan szebbek az elozoek.
Legyen az első az amiben a legtöbb örömöd leled..
- 2 likes
Komment
-
A"basa"nálunk szájhagyomány után volt dicsérgetve.A MotoGuzi szintén álom.A Lavedát csak újság címlapról ismertem..MindAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegyen az első az amiben a legtöbb örömöd leled.
elérhetetlen álomkép!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Végül is a LAVERDA az amire vágytál,-tehát örülj,én gratulálok!Milyen az átíratási folyamat Itáliában?Érdekes volt olvasnom,hogy hivatalos és privát.Ott is azonnal át kell íratni,vagy van valamennyi türelmi idő?Szép kis Karácsonyi ajándék a számodra,-remélem megtartod.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
Komment