Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mátéapu! Én magam is csak irigykedem! Movisz gépe tényleg komoly szerkezet. Azért linkeltem be a videót, mert valamiért neki ez nem sikerült. Meg hát ezt sokunknak látni kell, mert ilyet Magyarországon ritkán látni szerintem.
Ne irigykedjetek,-meg kellett azért dolgozni!Az más dolog,hogy talán Olaszországban mások a lehetőségek,de mindenki előtt ott volt,van és lesz a lehetőség,hogy kivándoroljon,-sajnos.Nem lehet könnyű egy idegen országban letelepedni és újra kezdeni az életet,még akkor sem,ha fiatal.
A fentieken túl,tényleg nagyon szép állapotban megőrzött és aránylag ritka gyártmányú és típusú motor,hogy a mindennapi használatban milyen azt nem tudom,de úgy gondolom már nem is nagyon kellene nap,mint nap ráülni.
Szép és nagyon egyben van. Én személy szerint a BSA -ra voksoltam volna.
Ami kesik nem mulik .Sajnos ez a Bsa nem jott ossze de tervbe van egy masik csak messze van egy kicsit meg egy masik modell"Thunderbolt".A Laverdan a karbit kell vissza allitani az eredeti allapotaba ugyan is ki lett szerelve belole a gyorsito pumpat mukodteto himba es terheles alatt termeszetesen gyors gazadasnal megtorpan a motor
De kozben talaltam itt egy vadi uj par karbit valoszinu azzzal lessz hasznalva ezek meg jok lesznek tartalekba.
Komment