Megnéztem. Ez is valami.. de "élőben" tuti jobb..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bsa
Collapse
X
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede tetszik!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Ne irigykedjetek,-meg kellett azért dolgozni!Az más dolog,hogy talán Olaszországban mások a lehetőségek,de mindenki előtt ott volt,van és lesz a lehetőség,hogy kivándoroljon,-sajnos.Nem lehet könnyű egy idegen országban letelepedni és újra kezdeni az életet,még akkor sem,ha fiatal.
A fentieken túl,tényleg nagyon szép állapotban megőrzött és aránylag ritka gyártmányú és típusú motor,hogy a mindennapi használatban milyen azt nem tudom,de úgy gondolom már nem is nagyon kellene nap,mint nap ráülni.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe irigykedjetek,-meg kellett azért dolgozni!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén soha nem kockáztattam a biztosat a bizonytalanért
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDehogynem: Husqvarna stílfűrész"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
kvaga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép és nagyon egyben van. Én személy szerint a BSA -ra voksoltam volna.
De kozben talaltam itt egy vadi uj par karbit valoszinu azzzal lessz hasznalva ezek meg jok lesznek tartalekba.
- 6 likes
Komment
Komment