Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nem Veterán fórumos cikkek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Az mégiscsak magyar ...
      Mondasz valamit... Tényleg, ott van Vuk - ha TLB-ről van szó még a színkombináció is stimmel nagyjából... Csak a két fekete fül hiányzik, de azt egy kis lemezből pár perc alatt le lehet hajtogatni, utána mehet a popszegecselés.
      Esetleg azzal lehet fokozni, hogy mintegy farokként Kulit vagy Pillét kötni utána.

Aki elköveti annak felajánlom hozzá a mesét tartalmazó bakelitet, igaz kicsit le van strapálva mert széthallgattam kisgyerekként.
      OdinHEM és kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        rózsaszín HELLO KITTY-s
        Elkéstél!!! (amúgy még egy Pannit el is lehetne vele képzelni nem? )

Na meg 3 bikinis szőkével már máshogy festene, nem is lenne csúnya az összkép... :P
        Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 dec. 17, 13:16.
        sepy, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.
        You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Nem, nem késett el Ez Ural nem T5 Szóval hajrá Nyuszifül még megvalósíthatod a motivációdat!

Komment

Ez valami kínai ural egyébként

Komment

Ez egy Chang-Jiang(長江) Dong Tian CJ750 M1-es. További nevei:Xiang Jiang, Chandong, Changhong, Fengtong és Hongyang-ezek a cégek mind gyártják. A Bmw R71 távoli ferdeszemű unokatestvére, közelebbi rokonságban az IMZ M72 M-mel áll.
              Chang Jiang
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 17, 16:28.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem lázítani akarok ---de valahogy úgy érzem , hogy sokan szeretnétek kitörni a Pannóniák szegényes szinvilágából . Csak nem mertek........mermitszónak?????? -----
                és wsievers kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  szegényes szinvilágából
                  Ezzel tisztában voltak Csepelen is:
                  "Vásárlóink fokozott igényeit kívánjuk azzal az esztétikai fejlesztéssel kielégíteni, hogy a P12-es típusú motorkerékpárt a mai divatnak megfelelően, tetszetős színekre zománcozzuk."
                  '10-es tankot fel, és éljen a szabadság!

Komment

Szervusztok!

Az a pink,vagy mi a fene (lila),az nagyon jó,egy jó szűk bőrszerkó hozzá,sok lánccal és bőr tányérsapkával és ha megállnánk vele,a "Kék Lagúna bárnál",-csak úgy cuppognának vissza a "jányok",-akik valójában fiúk.

Üdvözlettel:Che
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2012 dec. 17, 17:15.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ezt a színt hívja a mai, hálátlan utókor 'kukás'-narancssárgának.
                        Akartam is írni, de gondoltam ezért szétépnek a Pannóniások.
                        Amúgy voltak más típusoknál is slágerszínek:
                        -A Czetkánál Republic fanok voltak( Kék és Narancssárga :P)
                        -A Jawanál tipikus a bordó
                        -Bmw fekete vagy krém
                        -Dnepr: Randaződ, kopottbordó, strandkorlátkék
                        -Az Izsnél csodállatoskék, csodállatosződ , és más tudatmódosító szerek által életre hívott színek-amit a tatár sámán megálmodott
                        -Mz piros és kék
                        és még lehetne folytatni a leggyakrabban előkerülő színekkel...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 17, 17:56.

Komment

Én anno a T5-öst kedvenc színemre akartam fényeztetni, szép sárgára, drága nejem nem engedte:-((( Én meg ugye papucs.:-))))) Na de egyszer eljön még az én időm is.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Én anno a T5-öst kedvenc színemre akartam fényeztetni
                            Hamár így elkezdtük bevallani a bűneinket, akkor én is elmondom hogy két fekete után nálam is fehér (vagy sárga, abból gondolkodtam a "kukássárga" megoldáson is) a következő Pannonia-tervezet.

(Eddig egy darab csupasz vázam van - a többi még alakul, se eredeti alkatrészei, se blokkja, se semmije...)
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

sebessegoltara.blog.hu/

A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült dokumentumfilmet láthatjuk. A Moszkvában és környékén tartott mulatságon felsorakoztatták utcai és versenymotorjaikat, de feltűnik a gyártásba sosem került, salakos egyhengeressel hajtott 500-as homokfutó autócska is.

A rendezvényre az egész országból érkeztek motorosok; érdemes megnézni, hogy szórakoztató verseny gyanánt milyen kemény kihívásokkal szembesültek. Szlalom, patak, sár, emelkedők – voltak akik elestek, de vannak ott csini orosz macák, akik végigcsinálták a nehéz pályát.

Komment

Na ez a zászló felfogatás, na és a magassága, na ez nagyon ott van.:-)))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X