Én is így jártam. Most vakarhatom a hőálló festéket a Jawám minden részéről. Inkább legyen rozsdás, mint ez.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 362 Californian
Collapse
X
-
A kopasok amik a labtarton es a sebvalton lathatok nagyon csekejek a gumi az szerintem meg az origi Barum a lanc es lanckerekek kopasa is kicsi .A gond a kabelek hotol meg kemenyedtek es a lampafej is megolvadt egy kicsiy de ebbol van egy plussz meg hatsolampabol is .Akinel volt szerencsere kivette a gyertyat es ontott bele egy kis olajat,a motor forog veszi a sebessegeket ,a telok nem szorulnak,a hatso fek mukodik,az elsofekbowden,a gaz es a kuplung bowdenek is megolvadtak egy kicsit.A tank az nem jukas termeszetesen a crom foleg ahol erte a moleg a bal oldalan csunya,az ules is itt jobban karosodott .Mindent osszevetve nem is olyan veszes legkozelebb karburator levetel ules tank eltavolitas es egy tuzetesebb letakaritas. Ma delutan dolgoztam nem volt idom foglalkozni vele talan holnap vagy mar csak a jovoheten valamikor.
- 2 likes
Komment
-
Ma volt egy kis idom es ki takaritottam a karbit meg tisztitottam az elektromos csatlakozokat gyertya kabelt kellett cserelni.Tettem bele egy aksit az egett vezetekek csatlakozoit lehuzogtam , miutan kibarkobaztam melyik vezetek hova megy mivel valaki ezek elott jopar evvel probalkozott inditani,csak osszekevert vagy ket vezeteket beletolditt mas szinu vezetekkel Vissza raktam a gyertyait Magnetti Marelli egy kis keverek ket herom rugas es dolt is fust rendesen tartja az alapjaratot leallitas utan egy rugas es indul csak nem lehet kibirni bent egy par perc utan nem latsz a fusttolegy kerdes a kepen lathato alatet honnet johet a motor alatt talaltam vekony 1,5 mm lehet .Legkozelebb az olajpumpan a sor remelem mukodok.
- 4 likes
Komment
Komment