Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 362 Californian

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is így jártam. Most vakarhatom a hőálló festéket a Jawám minden részéről. Inkább legyen rozsdás, mint ez.
    St.Z.350 és sepy kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ebből a papagájból alsóhangon hiányzik 200 ezer, és akkor még nem tudom mit lehet a blokkra költeni
      Jó jó hogy ritka de majdnem ennyiért már felújítottat lehet kapni. Kicsit el van szállva az ár
      Utoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2014 febr. 25, 21:05.
      sepy és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	$T2eC16dHJI!FHR0ZvwY)BSR,52enHg~~60_35.JPG
Views:	1
Size:	15.2 KB
ID:	139354

ez 1400 € az ebayon , igaz nincs papírja
        ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Jól van az,had árulja,-gondolom nem sokan rohannak felakasztani az utánfutót.Az emberek már csak ilyenek,rájuk kell hagyni.A színét illetően,-nem az ízlésem szerint való,de ha még egy kis kék is lenne benne,az lenne ám az igazi.

Üdvözlettel:Che
          CZsolti, ptm004 és sepy kedvelte ezt.

Komment

A színét illetően,-nem az ízlésem szerint való,de ha még egy kis kék is lenne benne,az lenne ám az igazi.
            Akkor már Jawa Californeanu lenne a neve.
            UK, Che és madorka kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Igen,-lepottyant.

Üdv:Che
              CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Kicsit el van szállva az ár
                Engem annyira szíven ütött a színösszeállítás, hogy az árát már nem is néztem.
                wsievers és CZsolti kedvelte ezt.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Sziasztok
                  Ma en is szert tettem egy ilyen motorraClick image for larger version

Name:	DSC_0529.jpg
Size:	196.1 KB
ID:	144486Click image for larger version

Name:	DSC_0523.jpg
Views:	3
Size:	196.8 KB
ID:	144487Click image for larger version

Name:	DSC_0524.jpg
Views:	2
Size:	196.4 KB
ID:	144488Click image for larger version

Name:	DSC_0525.jpg
Size:	175.7 KB
ID:	144489Click image for larger version

Name:	DSC_0528.jpg
Views:	2
Size:	190.8 KB
ID:	144490Sajnos melette kigyulladt annak idejen egy masik jarmu es o is meg melegedett .De azota nem hasznaltak igy elegge egybe van es szerencsere egeszigo alatt szaraz helyen taroltak

Komment

Ma en is szert tettem egy ilyen motorra
                    Lassan már olyan sárgák leszünk az irigységtől,hogy kínainak néznek.

Komment

Nézem a kezem és kezdek csalán kiütéses lenni. Hátha a III. Fórumos Találkozónkra elhozod hagy csurogjon a nyálunk!.

Komment

Gratula ehhez a gyonyoruseghez!

Komment

A kopasok amik a labtarton es a sebvalton lathatok nagyon csekejek a gumi az szerintem meg az origi Barum a lanc es lanckerekek kopasa is kicsi .A gond a kabelek hotol meg kemenyedtek es a lampafej is megolvadt egy kicsiy de ebbol van egy plussz meg hatsolampabol is .Akinel volt szerencsere kivette a gyertyat es ontott bele egy kis olajat,a motor forog veszi a sebessegeket ,a telok nem szorulnak,a hatso fek mukodik,az elsofekbowden,a gaz es a kuplung bowdenek is megolvadtak egy kicsit.A tank az nem jukas termeszetesen a crom foleg ahol erte a moleg a bal oldalan csunya,az ules is itt jobban karosodott .Mindent osszevetve nem is olyan veszes legkozelebb karburator levetel ules tank eltavolitas es egy tuzetesebb letakaritas. Ma delutan dolgoztam nem volt idom foglalkozni vele talan holnap vagy mar csak a jovoheten valamikor.

Komment

Gratulálok a vashoz !

Komment

Ma volt egy kis idom es ki takaritottam a karbit meg tisztitottam az elektromos csatlakozokat gyertya kabelt kellett cserelni.Tettem bele egy aksit az egett vezetekek csatlakozoit lehuzogtam , miutan kibarkobaztam melyik vezetek hova megy mivel valaki ezek elott jopar evvel probalkozott inditani,csak osszekevert vagy ket vezeteket beletolditt mas szinu vezetekkel Vissza raktam a gyertyait Magnetti Marelli egy kis keverek ket herom rugas es dolt is fust rendesen tartja az alapjaratot leallitas utan egy rugas es indul csak nem lehet kibirni bent egy par perc utan nem latsz a fusttolClick image for larger version

Name:	DSC_0532.jpg
Size:	186.0 KB
ID:	144514Click image for larger version

Name:	DSC_0543.jpg
Size:	184.6 KB
ID:	144515Click image for larger version

Name:	DSC_0547.jpg
Size:	185.8 KB
ID:	144516egy kerdes a kepen lathato alatet honnet johet a motor alatt talaltam vekony 1,5 mm lehet .Legkozelebb az olajpumpan a sor remelem mukodok.
                              Attached Files

Komment

A hét végén a jó időt nem motorozásra szántam , hanem felkerültek az autentikus (bár kissé sajátos formájú) irányjelzők a gépemre . Képeket majd a héten teszek fel , még nincs teljesen összerakva , valahogy így fog kinézni:

Click image for larger version

Name:	71_jawa-californian.jpg
Size:	104.5 KB
ID:	148472

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X