Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Póló

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

több mint 1500 hiányzik a "kasszából,
    Természetesen 15.000 hiányzik a kasszából, csak taluga megint szerénykedik !

Komment

Természetesen 15.000 hiányzik a kasszából, csak taluga megint szerénykedik !
      Humán szakos vagyok.. nna. Ezek a nullák...

Komment

Gyurinak hála ma megkaptam a pólóimat(amit utólag is köszönök neki). Elég jól néznek ki. Kíváncsi leszek hogy mosás hatására hogy változik a méretük

Komment

Az én utalásomat megkaptad Attila?

Komment

Az én utalásomat megkaptad Attila?
            Igen, meg!
            Azért kértem, hogy jelezze, aki küldte, és nem írtam, mert voltak napok, amikor egyszerre sok jött, más-más napszakban, és nem voltam benne biztos, hogy mindre reagáltam.
            Köszönöm.

Komment

Holnap megyek Keszibe, átveszem a pólókat, és aki postán kérte, azoknak hét elején küldöm.
              A Kesziben átvételt kérőké ott marad a találkozóig a szüleimnél.
              Aki személyes átvételt kért, jövő hét végén jövök haza, és utána eljuttatom hozzájuk is.

Komment

Itt ülök egy raklap póló közepén, és listát böngészve csomagolok...

Komment

Ma postáztam a postázandó pólókat, végre ez a fázis is lezárult. Most nekiállok ebéd után kivasalni azokét, akik itt Kesziben veszik át, és veszik föl rögtön (egyrészt ezt még kötelességnek érzem, másrészt nem akarok úgy megjelenni veletek, hogy a társaság fele úgy néz ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki ), és ezzel lezártnak tekintem rövid, de tartalmas pólókereskedői pályafutásom.

Mir-mur! Még egyszer köszönjük a lehetőséget, és minden segítséget, utánajárást.

Komment

Mir-mur! Még egyszer köszönjük a lehetőséget, és minden segítséget, utánajárást.
                    szívesen !

Most nekiállok ebéd után kivasalni azokét, akik itt Kesziben veszik át,
                    Csak óvatosan a feliratnál ! Hátha leolvad !

Komment

Csak óvatosan a feliratnál ! Hátha leolvad !
                      Akkor lesz igazi 3D-real-time

Komment

Ez az igazi 3D-s póló:
                        Click image for larger version

Name:	3d polo.jpg
Views:	1
Size:	53.7 KB
ID:	144812
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Volt egy kollégám, aki a feleségét egyszerűen csak "Konyhatigris"-nek hívta. Lehet, hogy ő az?

Komment

Megjött a póló! Köszönjük!

Komment

Megkaptam a pólókat én is!

Nagyonszépen köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult ahoz, hogy egyen pólót kaphattunk!

Nagyon örülök neki és tetszik is!

Köszönöm mégegyszer!!!!!!!!!

Komment

Megjött nekünk is, köszönettel!
                                Annyit jeleznék vissza, hogy a beleírt XL méret nekem nagy, úgy gondolom valójában XXL inkább. Cserélném L-esre vagy felveszem így.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X