Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Igen, meg!
Azért kértem, hogy jelezze, aki küldte, és nem írtam, mert voltak napok, amikor egyszerre sok jött, más-más napszakban, és nem voltam benne biztos, hogy mindre reagáltam.
Köszönöm.
Holnap megyek Keszibe, átveszem a pólókat, és aki postán kérte, azoknak hét elején küldöm.
A Kesziben átvételt kérőké ott marad a találkozóig a szüleimnél.
Aki személyes átvételt kért, jövő hét végén jövök haza, és utána eljuttatom hozzájuk is.
Ma postáztam a postázandó pólókat, végre ez a fázis is lezárult. Most nekiállok ebéd után kivasalni azokét, akik itt Kesziben veszik át, és veszik föl rögtön (egyrészt ezt még kötelességnek érzem, másrészt nem akarok úgy megjelenni veletek, hogy a társaság fele úgy néz ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki ), és ezzel lezártnak tekintem rövid, de tartalmas pólókereskedői pályafutásom.
Mir-mur! Még egyszer köszönjük a lehetőséget, és minden segítséget, utánajárást.
Megjött nekünk is, köszönettel!
Annyit jeleznék vissza, hogy a beleírt XL méret nekem nagy, úgy gondolom valójában XXL inkább. Cserélném L-esre vagy felveszem így.
Komment