Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Póló

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem is megérkezett, köszönöm.

Komment

Megérkezett nekem is . Köszönöm szépen az ügyintézést

Komment

Cserélném L-esre vagy felveszem így.
        Sajnakésőbánatteválasztottadaméretet !

Komment

Most nézem a pólót. 3 xl-es Gildan lett végülis. (nem úgy volt, hogy fruit-os lesz, és abból nincs 3xl-es? :-)

Mateapu, te mekkora pólót kaptál?
          Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 30, 22:34.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ez az igazi 3D-s póló:
            [ATTACH=CONFIG]28343[/ATTACH]
            Bakker! Ez a durva!

Komment

Mateapu, te mekkora pólót kaptál?
              A leget kértem,ott vár keszin!

- - - Updated - - -

Annyit jeleznék vissza, hogy a beleírt XL méret nekem nagy
              Az,relatív!

Tőltöttkáposzta-sültodalassal,zsíroskenyér-rántottszelettel.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Most nézem a pólót. 3 xl-es Gildan lett végülis. (nem úgy volt, hogy fruit-os lesz, és abból nincs 3xl-es? :-)
                Te , ( ti ) a mérethez ragaszkodtatok, nem a márkához ! XXXL méretben ezt tudtuk beszerezni. A fruit nak is van ekkora méret, de az jelenleg nem beszerezhető ! Próbáltunk mindenkinek megfelelni, és sajnálom ha ez nem sikerült maradéktalanul !

Komment

Te , (ti) a mérethez ragaszkodtatok, nem a márkához ! XXXL méretben ezt tudtuk beszerezni. A fruit nak is van ekkora méret, de az jelenleg nem beszerezhető ! Próbáltunk mindenkinek megfelelni, és sajnálom ha ez nem sikerült maradéktalanul !
                  Ne vegyétek elégedetlenkedésnek, vagy kötözködésnek! Nem az!

A 3xl azért jött be a képbe, mikor azt írtátok, hogy nem gildan lesz, hanem fruit. A fruitnál a 3xl akkora, mint a gildan 2xl-es mérete. Amikor azt írtátok, hogy fruit lesz, akkor mondtam, hogy abból a 3xl-es kell. Erre jött válaszul, hogy abból csak 2xl-es van. Ezen még viccelődtünk is, hogy majd elhasználjuk előkének. :-) Na, most nem előkének használjuk, hanem sátornak. :-)) Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy van Veterán Fórumos pólónk!

Komment

Sajnakésőbánatteválasztottadaméretet !
                    Persze, én úgy értettem, hogy ha esetleg valaki L-est rendelt és kicsi, akkor cserélek.
                    Aztán rájöttem, hogy még az összeshez képest alig néhányan vettük át, tehát ez legfeljebb a helyszínen derülhet ki.

Komment

Te , (ti) a mérethez ragaszkodtatok, nem a márkához ! XXXL méretben ezt tudtuk beszerezni. A fruit nak is van ekkora méret, de az jelenleg nem beszerezhető ! Próbáltunk mindenkinek megfelelni, és sajnálom ha ez nem sikerült maradéktalanul !
                      Igen, ez történt.

Persze, én úgy értettem, hogy ha esetleg valaki L-est rendelt és kicsi, akkor cserélek.

Akkor az első napi program meg is van!
                      Igen, nehéz így, látatlanban, próba nélkül belőni ruhaméreteket, és szerencsére a gyártók is "besegítenek" az egységes, szabvány méretezéssel.

Na, most nem előkének használjuk, hanem sátornak.
                      Vagy kitesszük a tábor fölé, mint molino!

Komment

Nem baj, majd mindenki elkezd fogyózni, vagy gyúrni attól függően, hogy milyen lesz rá a póló. Ez lesz a #VApolochallenge
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Vagy hátszélnél kitárjuk a kezünk, és vitorlázunk Keszi felé...
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Vagy hátszélnél kitárjuk a kezünk, és vitorlázunk Keszi felé...
                            A képregényrajongók meg jól meglepődnek, hogy milyen új szuperhősök tűntek fel Kelet-Magyarország egén.

Komment

fogyózni, vagy gyúrni
                              Bakker, most fogytam le egy tizest, akkor gyúrjak fel egy huszast?

Komment

Bakker, most fogytam le egy tizest,
                                Miből ? Vagy Keszi óta meghíztál

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X