Nekem is megérkezett, köszönöm.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az igazi 3D-s póló:
[ATTACH=CONFIG]28343[/ATTACH]
- 3 likes
Komment
-
Mateapu, te mekkora pólót kaptál?
- - - Updated - - -
Annyit jeleznék vissza, hogy a beleírt XL méret nekem nagy
Tőltöttkáposzta-sültodalassal,zsíroskenyér-rántottszelettel."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Most nézem a pólót. 3 xl-es Gildan lett végülis. (nem úgy volt, hogy fruit-os lesz, és abból nincs 3xl-es? :-)
- 4 likes
Komment
-
Te , (ti) a mérethez ragaszkodtatok, nem a márkához ! XXXL méretben ezt tudtuk beszerezni. A fruit nak is van ekkora méret, de az jelenleg nem beszerezhető ! Próbáltunk mindenkinek megfelelni, és sajnálom ha ez nem sikerült maradéktalanul !
A 3xl azért jött be a képbe, mikor azt írtátok, hogy nem gildan lesz, hanem fruit. A fruitnál a 3xl akkora, mint a gildan 2xl-es mérete. Amikor azt írtátok, hogy fruit lesz, akkor mondtam, hogy abból a 3xl-es kell. Erre jött válaszul, hogy abból csak 2xl-es van. Ezen még viccelődtünk is, hogy majd elhasználjuk előkének. :-) Na, most nem előkének használjuk, hanem sátornak. :-)) Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy van Veterán Fórumos pólónk!
- 6 likes
Komment
-
Te , (ti) a mérethez ragaszkodtatok, nem a márkához ! XXXL méretben ezt tudtuk beszerezni. A fruit nak is van ekkora méret, de az jelenleg nem beszerezhető ! Próbáltunk mindenkinek megfelelni, és sajnálom ha ez nem sikerült maradéktalanul !
Persze, én úgy értettem, hogy ha esetleg valaki L-est rendelt és kicsi, akkor cserélek.
Akkor az első napi program meg is van!
Igen, nehéz így, látatlanban, próba nélkül belőni ruhaméreteket, és szerencsére a gyártók is "besegítenek" az egységes, szabvány méretezéssel.
Na, most nem előkének használjuk, hanem sátornak.
- 2 likes
Komment
Komment