Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Affene! Az pont nincs. Egy Csepel 31-essel vagy/és egy Pannonia 56-ossal tudok nevezni. Viszont mindkettő igen erősen veterán korú (ja, és gyönyörűen varr mindkettő) :-)sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy lábhajtásos Singert kellene vinni
Megpucolva, kenve, még összerakás közben:
- 3 likes
Leave a comment:
-
Na, hogy stílszerűek legyünk a VF-hoz Heeeganynak egy lábhajtásos Singert kellene vinni. Ha már egyszer tanul akkor az legyen igazi retró.Bocs de Te vetetted fel a vízparti varroda témát mi csak rugtuk a labdát!
- 5 likes
Leave a comment:
-
De legalább a végén KP-ba fizet !nem szerettem, hogy mocorog, beszél, meg néha rugdos és nyavalyog a „vásznam”.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Amit én, az viszont örökké! Anno, mivel az ábrázolás minden technikája érdekelt, és minden felület, természetesen a tetoválást is próbáltam. Eleinte csak mintákat terveztem egy szalonnak, de azután a gépet is kezembe kaparintottam. Igazság szerint mindegy, hogy mire és mivel rajzol az ember, de a tetoválásnál nem szerettem, hogy mocorog, beszél, meg néha rugdos és nyavalyog a "vásznam".Oké, de amit én megvarrok az nem fog sokáig tartani
- 7 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok!
Bocsánatot kérek,de úgy gondolom szét "offoltuk",a póló egyébként komoly témáját és úgy érzem én ebben "ludas" vagyok.Azt azért nagyon jó érezni a hozzászólásokból,hogy beindult az agymenés és van a társaságban annyi humorérzék,hogy ha a kabaré világába tévednénk szándéktalanul,lehet hogy komoly vetélytársra találna bennünk,a Bagyi naccsasszony,a Gőzeke só,de esetleg még az irigy hónaljhajlat is.Kis képzelőerővel,magam előtt láttam,a motorra felbütykölt varrógépet és a kezelőszemélyzetet,vagy a cérnát elharapó hölgyet.Jól van ez fiúk,humor is kell,-nem csak a srófolás,mert így is,meg úgy is megesz bennünket a fene,de legalább röhögve tegyük.
Nagyon jókat mosolyogtam,felvidított és köszönöm,-mindenkinek.
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Leave a comment:
-
Oké, de amit én megvarrok az nem fog sokáig tartaniCZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe igen! Dongóssal visszük a gépeket, Apacsávó betanít, te pedig varrni fogsz! Nagy élmény: árnyas fák, vízpart és igazi veteránt hajthatsz. Ezeket még akkor gyártották, amikor a 250-es Csepeleket.
(és még randa is lesz
)
(próbáltam már, de ez olyan dolog amihez nemigazán van érzékem
)
- 3 likes
Leave a comment:
-
De igen! Dongóssal visszük a gépeket, Apacsávó betanít, te pedig varrni fogsz! Nagy élmény: árnyas fák, vízpart és igazi veteránt hajthatsz. Ezeket még akkor gyártották, amikor a 250-es Csepeleket.
- 6 likes
Leave a comment:
-
Nehogy komolyan vegyétek a végén hülyeségemetCZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont Keszin megvarrni 30-40 db-ot, az iszonyatos mennyiség.
- 4 likes
Leave a comment:
-
És ilyenkor ki szokott megsertésedni?Ekkor jön a felhördülés te sertés..., hogy szépet írjak magamról.
Ez így igaz! De mégis van két olyan varrógéptípus a házi típusok között, amivel szép rugalmas egyens öltést lehet készíteni. Legyünk rá büszkék, hogy ez is a magyar ipar terméke. A Csepel 30-as és 31-es varrógépekről van szó. Kár, hogy tisztázó öltést nem tud. Arra viszont ott van a Pannónia 156-os cikk-cakkja. Kicsit munkásabb, de otthoni dolgokat elkészít vele az ember.!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...és 380 as!
Viszont Keszin megvarrni 30-40 db-ot, az iszonyatos mennyiség.
- - - Updated - - -
Nem fedezni, fedőzni.joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn tudok gépszerüen fedezni , ha jó az alapanyag .
..hogy legyen mit átteni a homokozóba

Ez varrónyelven van mondva és azt az öltést jelenti, amivel az összes póló, szabadidőcucc stb. össze van varrva.
- 5 likes
Leave a comment:
-
A lényeget kihagytad. Rá tudod-e eszkábálni a sárkányra a varrógépet vagy nem?apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Na most aztán irtóra szakszerű leszek!Mert én tudok varrni sőt 12éven át volt műhelyünk ipari gépekkel!Tehát a témára:A póló varrás Q-a egyszerű dolognak tűnik...........de nem az!Sőt igen drága és komoly gép kell hozzá hogy jó minőségben gyártódjon!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...........és 380 as!
Gondolom a motorja el bírja hajtani, szóval azzal aligha lenne gond

- 3 likes
Leave a comment:
-
Én tudok gépszerüen fedezni , ha jó az alapanyag .
..hogy legyen mit átteni a homokozóba
- 7 likes
Leave a comment:
-
Na most aztán irtóra szakszerű leszek!Mert én tudok varrni sőt 12éven át volt műhelyünk ipari gépekkel!Tehát a témára:A póló varrás Q-a egyszerű dolognak tűnik...........de nem az!Sőt igen drága és komoly gép kell hozzá hogy jó minőségben gyártódjon!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...........és 380 as!
- 6 likes
Leave a comment:
-
Ez most a vicc oldal ? Én is megszoktam kérdezni pl. szalonna sütés közben a haver csajoktól, / ezek már nem kiskorúak hogy ki tud varrni? mert be kellene venni egy darabot a nadrágomból!. Ekkor jön a felhördülés te sertés..., hogy szépet írjak magamról.
- 9 likes
Leave a comment:
Leave a comment: