...aztán ha csak 2XL-eset lehet most rendelni, akkor
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Kedden reggel az lesz az első dolgom a pi... után, hogy megkérdezem a legnagyobb méretet ! Jó lesz így ?
- 3 likes
-
Idézem a méreteket 195cm 130kgivel a paramétereimmel (közel 2m . 125 kg...
,legfeljebb jó lesz zászlónak
- 2 likes
Leave a comment:
-
Lehet, hogy ezen a listán nincs, de létezik ettől a gyártótól 3xl-es.
...aztán ha csak 2XL-eset lehet most rendelni, akkor az kell. Legalább lesz inspiráció, hogy lefogyjunk még egy kicsit. ;-)
- 2 likes
Leave a comment:
-
Aláhúztam azt a részt, amire kattintani kell. Képként is be akartam illeszteni, de pdf file, úgyhogy csak hivatkozásként raktam fel.Ebben mi a segítség?Hol van ebben mérhető méret?
Szélesség és hosszúság méretek vannak megadva cm-ben.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 máj. 24, 12:18.
- 1 like
Leave a comment:
-
Igen , és mint Besenyő Pista bácsi is megmondja a véleményemet !mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKérdezzétek meg az asszonyt, ( vagy a mamát ) hogy milyet hordtok ! nálunk is a párom tudja milyen kaját szeretek.

- - - Updated - - -
3XL-es (XXXL) ha jól látom nincs a palettán !gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa, kezd világosodni a dolog. Ilyen pólóm is van, és ebből a 2xL-es rövid. Kilátszik a kőművesdekoltázsom, ha szerelek. Szóval Légyszíves 3XL-esre átjavítani. + 1 db L-eset is írj hozzá. Köszi!
Ez az én vacilálásom tárgya is , mivel a paramétereimmel (közel 2m . 125 kg...
) furcsán néznék ki az XXL -ben ... Sokszor a 3XL -es is kicsinek bizonyul , főleg ha kínai a termék (pedig szinte minden kínai már napjainkban ) kissé bizarrul mutatnék egy strech -jellegű ruhában .
- 3 likes
Leave a comment:
-
Na, kezd világosodni a dolog. Ilyen pólóm is van, és ebből a 2xL-es rövid. Kilátszik a kőművesdekoltázsom, ha szerelek. Szóval Légyszíves 3XL-esre átjavítani. + 1 db L-eset is írj hozzá. Köszi!
- 1 like
Leave a comment:
-
egy kis segítség azoknak, akik a méretezésen agyalnak.Kérdezzétek meg az asszonyt, ( vagy a mamát ) hogy milyet hordtok ! nálunk is a párom tudja milyen kaját szeretek.Ezzel bizonytalanná tettél.!!
- 4 likes
Leave a comment:
-
Ebben mi a segítség?Hol van ebben mérhető méret?Ha olyan póló lesz tényleg, mint ami a képen van, azaz fruit of the loom valueweight t 61-036-0, akkor egy kis segítség azoknak, akik a méretezésen agyalnak.
Ezzel bizonytalanná tettél.!!
- 2 likes
Leave a comment:
-
......na , lássátok - az igazi vasas embernek tolómérők uszkálnak a vérében .Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.A magasságom 1750 mm.,
- 7 likes
Leave a comment:
-
Kedves Attila!
Tisztelettel kérlek,hogy a általam L-esnek rendelt póló méretet,varázsold át XL-re!Próbáltam a szavazásban módosítani,de nem ad rá lehetőséget.Elnézést,hogy ennyi baj van velem,de ezek a gyártók is megérnének egy dá-dát,mert jól meg van itt kavarva minden.A magasságom 1750 mm.,a súlyom lelki állapottól függően,74-78Kg..A túl szoros dolgokat az ember,már ebben a korban nem szereti,tehát inkább bővebb legyen!
Lassan,hogy a rendelések összeállnak,-jó lenne most már egy cím is,-ahova el lehet küldeni a pénzt,mert azt már tényleg nem lehet elvárni,hogy valaki is megelőlegezzen 100 000-es nagyságrendű összeget a cél érdekében,-nem dúsgazdag itt senki.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Leave a comment:
-
Ha olyan póló lesz tényleg, mint ami a képen van, azaz fruit of the loom valueweight t 61-036-0, akkor egy kis segítség azoknak, akik a méretezésen agyalnak.Teszek fel néhány képet a szín, és méretválasztékról !Utoljára szerkesztve a következő által: UK; 2015 máj. 24, 09:00.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Javítva, és már 35 db... ha jól számoltam.Attila légyszi javítani nálam az L -est - XL-re az M-es marad.Köszönöm Sándor.
Leave a comment:
-
Attila légyszi javítani nálam az L -est - XL-re az M-es marad.Köszönöm Sándor.
- 1 like
Leave a comment:
-
Az az előző pólómárkánál volt.Említve volt ha nem tévedek, hogy a méretezés az olyan, hogy pl. az L-es Xl-nek felel meg.
Ezért pontos méreteket lehet tudni a pólókról?
Ez "rendes" méretezésű.
Ez nem a Gildan.
- - - Updated - - -
Meg lilában zöld szívecskékkel.Sajnos, már csak rózsaszínben van !
- - - Updated - - -
Demeter: XL 1db, S 1db
Sinter: XL 1db, S 1db
Taluga: L 2db XXL 1db
Heeegany: L 2db
Madorka: L 1db
OdinHEM: L 2db
TZ: L 1db
Béla Rácz: XL 1db
Lolopez: XL 1db, L 1db
Nyuszifül: XL 2db
Emu: XXL 2db
Che: XL 1db
Gesszti: XXXL 1db, 1db L
Jagdtigger: XXL 2db
Sepy: XL 1db, M 1db
Mir-mur: XL 2db
Mateapu: XXL 1db
Joker: XL 1db
Ba701: XL 2db
Wsievers: XL 1db
UK: M 1db
Beagle: XXL 1db
Atti69: L 1db
Fergusson: XL 1db
Zahi: XXXL 1db
- - - Updated - - -
Írjam át XL-re????????????????????????????Most, hogy 120-ra lementem, xl-es se feszül. (csak a bicepszen ;-) Magasság 175 centi.Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 máj. 29, 07:24.
Leave a comment:
-
Gildan póló méretekhez: átnéztem kicsit a pólóimat, és több gildan is van köztük. Amikor 130 kiló körül voltam, akkor az xxl jó volt. Most, hogy 120-ra lementem, xl-es se feszül. (csak a bicepszen ;-) Magasság 175 centi.
- 2 likes
Leave a comment:
Leave a comment: