Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Póló

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• heeegany
    replied
    Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szervusztok!

Így csinál az emberekből funkcionális analfabétát,ez az elhülyült világ.Valahogy nem fér bele a vén marha agyamba,hogy amit,a világon egyértelművé tettek már,a gyártók felrúgják és önhatalmúlag,a különböző betűjelek által szimbolizált méreteket,úgy alkalmazzák,ahogy akarják.Már szívesen szavaznék,ha egyértelműen tudnám melyik méret a rám való,de még rágódnom kell rajta,mert ha kicsi lesz fogyhatok,ha nagy meg nőhetek és hízhatok.Amennyiben a gyártók,még ilyen alapvető dolgokban sem tudnak egységesek lenni,mit lehet elvárni a világpolitikában,hogy a pitkujába fog így kitörni a világbéke?

Régebben,amikor még dolgoztam,a munkahelyen rendeltek számomra bakancsot,abból is az lett,hogy az általam rendelt 44-es méretű bakancs kicsi lett és 45-ösre kellet kicserélni,pedig a lábam egy szemet se nőtt,de a bakancs talpán olvasható méret,valahogy nem a valós méretet tartalmazta.

Üdvözlettel:Che
    Esetleg valaki a fórumon nem tud szépen varrni? És nem vinne keszire egy varrógépet?
    Aztán akkor elég lenne egy méret, és ott helyben mindenkire rá lehetne szabni

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Józsikám! Te nem hiúságból rendeltél kisebbet mert az sikkesebb? . Amúgy pedig én sem értem akkor hogyan is van ?. Azt tudom vessző nélkül nem lehet hogyozni! de mégis?. Dolgozol még Te is nem is bírnád ki nélküle így nem érvényes " Régebben, amikor még dolgoztam"
    Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 máj. 07, 13:12.

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusztok!

Így csinál az emberekből funkcionális analfabétát,ez az elhülyült világ.Valahogy nem fér bele a vén marha agyamba,hogy amit,a világon egyértelművé tettek már,a gyártók felrúgják és önhatalmúlag,a különböző betűjelek által szimbolizált méreteket,úgy alkalmazzák,ahogy akarják.Már szívesen szavaznék,ha egyértelműen tudnám melyik méret a rám való,de még rágódnom kell rajta,mert ha kicsi lesz fogyhatok,ha nagy meg nőhetek és hízhatok.Amennyiben a gyártók,még ilyen alapvető dolgokban sem tudnak egységesek lenni,mit lehet elvárni a világpolitikában,hogy a pitkujába fog így kitörni a világbéke?

Régebben,amikor még dolgoztam,a munkahelyen rendeltek számomra bakancsot,abból is az lett,hogy az általam rendelt 44-es méretű bakancs kicsi lett és 45-ösre kellet kicserélni,pedig a lábam egy szemet se nőtt,de a bakancs talpán olvasható méret,valahogy nem a valós méretet tartalmazta.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Még mielőtt értetlenségbe csapnék akkor ez már a rendes méretezésű? Ha igen akkor én kérek szépen egy " M" és egy " L "-es méretűt. Természetesen ha nem ilyen a méretezése kérem eszerint változtatni rajta. Köszönjük: Sepy és Kitti.

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Üdv.

Én 2 XXL-eset kérnék .

Leave a comment:

• taluga
    replied
    S és XL a méret
    OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• demeter
    replied
    Ha nem Gildan lesz, akkor alapvetően S és XL a méret, az ott megadott méretek alapján lett volna XS és L.

Leave a comment:

• taluga
    replied
    Módosítom az induló hozzászólást is az új fejlemények jegyében, és azokat, akik már szavaztak, privátban megkeresem a Gildanos mérettáblázat miatt, hogy ne rossz méretet kapjanak, és rögzítem a változást. Demeter! Nálad máris átírtam XL-re és XS-re.

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Minden érintettől elnézést kérek az agymenésem miatt. (Bár ennek létében olykor én is kételkedem.) Tekintettel arra, hogy hsz-om és reakcióitok üzleti és egyéb érdekeket sértenek ezért ezeket töröltem-töröltük.

Leave a comment:

• taluga
    replied
    PONTOSÍTÁS !
    Ma voltam a gyártónál, és megnéztem az alapanyagot, illetve átbeszéltük a részleteket. Ami a telefonos egyeztetésnél nem derült ki, az most a tervek megtekintésekor a szakember számára rögtön látható volt. Mégpedig az, hogy a taluga által tervezett, és részünkről jóváhagyott felirat nem egyszínű, hanem 3 dimenziós . A sima egyszínű feliratozás továbbra is 2500 ft/ db áron kapjuk meg. De a mi 3 dimenziós választásunkat, csak digitális eljárással lehet elkészíteni ! A végeredmény +500 ft/ db. Tehát a pólók 3000 ft/ db áron kaphatók, a választásunknak megfelelően.
    Továbbá ! Visszaolvasva a taluga hozzászólását, elhangzott hogy galléros teniszpóló legyen az alapanyag. Amit én tudok biztosítani, az hagyományos póló, de alapanyagában jobb, mint a galléros kivitel. (Más a beszállító)
    Természetesen a megrendelt mennyiség függvényében, az ár jelentősen csökkenhet. Ha valakinek igénye van + a saját nevével ellátott pólóra, az + 500 ft. többletet jelent.
    Teszek fel néhány képet a szín, és méretválasztékról ! undefined
    Tökéletes.
    Ha a szakember jobb minőségűnek ítéli meg a nem gallérost, akkor legyen az. A szín szinte egyezik azzal, amit én választottam, és Mir-mur jóvoltából ma én is beszéltem a kivitelezővel, és a technikai részt sikerült letisztázni.
    Köszönjük szépen!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    PONTOSÍTÁS !
    Ma voltam a gyártónál, és megnéztem az alapanyagot, illetve átbeszéltük a részleteket. Ami a telefonos egyeztetésnél nem derült ki, az most a tervek megtekintésekor a szakember számára rögtön látható volt. Mégpedig az, hogy a taluga által tervezett, és részünkről jóváhagyott felirat nem egyszínű, hanem 3 dimenziós . A sima egyszínű feliratozás továbbra is 2500 ft/ db áron kapjuk meg. De a mi 3 dimenziós választásunkat, csak digitális eljárással lehet elkészíteni ! A végeredmény +500 ft/ db. Tehát a pólók 3000 ft/ db áron kaphatók, a választásunknak megfelelően.
    Továbbá ! Visszaolvasva a taluga hozzászólását, elhangzott hogy galléros teniszpóló legyen az alapanyag. Amit én tudok biztosítani, az hagyományos póló, de alapanyagában jobb, mint a galléros kivitel. ( Más a beszállító )
    Természetesen a megrendelt mennyiség függvényében, az ár jelentősen csökkenhet. Ha valakinek igénye van + a saját nevével ellátott pólóra, az + 500 ft. többletet jelent.
    Teszek fel néhány képet a szín, és méretválasztékról !Click image for larger version

Name:	SAM_1006.jpg
Views:	1
Size:	185.8 KB
ID:	144412Click image for larger version

Name:	SAM_1009.jpg
Views:	1
Size:	188.8 KB
ID:	144413
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2015 máj. 06, 13:24.

Leave a comment:

• OdinHEM
    replied
    Hello, én 2 db L-eset kérek.

Leave a comment:

• gesszti
    replied
    Nem a póló nagy, hanem a szalonna kicsi. :-)

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nehogy lógjon rajtatok!
    Jobban szellőzik legalább

Leave a comment:

• demeter
    replied
    A Gildan póló mérettáblázata szerint valóban nagyobb, mint szokott. Én XL-est hordok, de megmértem egy pólómat és ebből L-esnek felel meg. Ha ez a fajta marad, akkor vegyétek figyelembe, nehogy lógjon rajtatok!

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X