Ha nem Gildan lesz, akkor alapvetően S és XL a méret, az ott megadott méretek alapján lett volna XS és L.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szervusztok!
Így csinál az emberekből funkcionális analfabétát,ez az elhülyült világ.Valahogy nem fér bele a vén marha agyamba,hogy amit,a világon egyértelművé tettek már,a gyártók felrúgják és önhatalmúlag,a különböző betűjelek által szimbolizált méreteket,úgy alkalmazzák,ahogy akarják.Már szívesen szavaznék,ha egyértelműen tudnám melyik méret a rám való,de még rágódnom kell rajta,mert ha kicsi lesz fogyhatok,ha nagy meg nőhetek és hízhatok.Amennyiben a gyártók,még ilyen alapvető dolgokban sem tudnak egységesek lenni,mit lehet elvárni a világpolitikában,hogy a pitkujába fog így kitörni a világbéke?
Régebben,amikor még dolgoztam,a munkahelyen rendeltek számomra bakancsot,abból is az lett,hogy az általam rendelt 44-es méretű bakancs kicsi lett és 45-ösre kellet kicserélni,pedig a lábam egy szemet se nőtt,de a bakancs talpán olvasható méret,valahogy nem a valós méretet tartalmazta.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
Józsikám! Te nem hiúságból rendeltél kisebbet mert az sikkesebb? . Amúgy pedig én sem értem akkor hogyan is van ?. Azt tudom vessző nélkül nem lehet hogyozni! de mégis?. Dolgozol még Te is nem is bírnád ki nélküle így nem érvényes " Régebben, amikor még dolgoztam"Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 máj. 07, 14:12.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Így csinál az emberekből funkcionális analfabétát,ez az elhülyült világ.Valahogy nem fér bele a vén marha agyamba,hogy amit,a világon egyértelművé tettek már,a gyártók felrúgják és önhatalmúlag,a különböző betűjelek által szimbolizált méreteket,úgy alkalmazzák,ahogy akarják.Már szívesen szavaznék,ha egyértelműen tudnám melyik méret a rám való,de még rágódnom kell rajta,mert ha kicsi lesz fogyhatok,ha nagy meg nőhetek és hízhatok.Amennyiben a gyártók,még ilyen alapvető dolgokban sem tudnak egységesek lenni,mit lehet elvárni a világpolitikában,hogy a pitkujába fog így kitörni a világbéke?
Régebben,amikor még dolgoztam,a munkahelyen rendeltek számomra bakancsot,abból is az lett,hogy az általam rendelt 44-es méretű bakancs kicsi lett és 45-ösre kellet kicserélni,pedig a lábam egy szemet se nőtt,de a bakancs talpán olvasható méret,valahogy nem a valós méretet tartalmazta.
Üdvözlettel:Che
Aztán akkor elég lenne egy méret, és ott helyben mindenkire rá lehetne szabniOdinHEM és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Na most aztán irtóra szakszerű leszek!Mert én tudok varrni sőt 12éven át volt műhelyünk ipari gépekkel!Tehát a témára:A póló varrás Q-a egyszerű dolognak tűnik...........de nem az!Sőt igen drága és komoly gép kell hozzá hogy jó minőségben gyártódjon!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...........és 380 as!
- 6 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa most aztán irtóra szakszerű leszek!Mert én tudok varrni sőt 12éven át volt műhelyünk ipari gépekkel!Tehát a témára:A póló varrás Q-a egyszerű dolognak tűnik...........de nem az!Sőt igen drága és komoly gép kell hozzá hogy jó minőségben gyártódjon!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...........és 380 as!
Gondolom a motorja el bírja hajtani, szóval azzal aligha lenne gond
- 3 likes
Komment
-
Ekkor jön a felhördülés te sertés..., hogy szépet írjak magamról.
!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...és 380 as!
Viszont Keszin megvarrni 30-40 db-ot, az iszonyatos mennyiség.
- - - Updated - - -
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn tudok gépszerüen fedezni , ha jó az alapanyag .
..hogy legyen mit átteni a homokozóba
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont Keszin megvarrni 30-40 db-ot, az iszonyatos mennyiség.
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe igen! Dongóssal visszük a gépeket, Apacsávó betanít, te pedig varrni fogsz! Nagy élmény: árnyas fák, vízpart és igazi veteránt hajthatsz. Ezeket még akkor gyártották, amikor a 250-es Csepeleket.
(próbáltam már, de ez olyan dolog amihez nemigazán van érzékem )
- 3 likes
Komment
Komment