Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Bocsánatot kérek,de úgy gondolom szét "offoltuk",a póló egyébként komoly témáját és úgy érzem én ebben "ludas" vagyok.Azt azért nagyon jó érezni a hozzászólásokból,hogy beindult az agymenés és van a társaságban annyi humorérzék,hogy ha a kabaré világába tévednénk szándéktalanul,lehet hogy komoly vetélytársra találna bennünk,a Bagyi naccsasszony,a Gőzeke só,de esetleg még az irigy hónaljhajlat is.Kis képzelőerővel,magam előtt láttam,a motorra felbütykölt varrógépet és a kezelőszemélyzetet,vagy a cérnát elharapó hölgyet.Jól van ez fiúk,humor is kell,-nem csak a srófolás,mert így is,meg úgy is megesz bennünket a fene,de legalább röhögve tegyük.
Nagyon jókat mosolyogtam,felvidított és köszönöm,-mindenkinek.
Oké, de amit én megvarrok az nem fog sokáig tartani
Amit én, az viszont örökké! Anno, mivel az ábrázolás minden technikája érdekelt, és minden felület, természetesen a tetoválást is próbáltam. Eleinte csak mintákat terveztem egy szalonnak, de azután a gépet is kezembe kaparintottam. Igazság szerint mindegy, hogy mire és mivel rajzol az ember, de a tetoválásnál nem szerettem, hogy mocorog, beszél, meg néha rugdos és nyavalyog a "vásznam".
Na, hogy stílszerűek legyünk a VF-hoz Heeeganynak egy lábhajtásos Singert kellene vinni. Ha már egyszer tanul akkor az legyen igazi retró.Bocs de Te vetetted fel a vízparti varroda témát mi csak rugtuk a labdát!
Affene! Az pont nincs. Egy Csepel 31-essel vagy/és egy Pannonia 56-ossal tudok nevezni. Viszont mindkettő igen erősen veterán korú (ja, és gyönyörűen varr mindkettő) :-)
Komment