Én meg hegedülök és énekelek neked kb hasonló színvonalon.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Póló
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szervusztok!
Bocsánatot kérek,de úgy gondolom szét "offoltuk",a póló egyébként komoly témáját és úgy érzem én ebben "ludas" vagyok.Azt azért nagyon jó érezni a hozzászólásokból,hogy beindult az agymenés és van a társaságban annyi humorérzék,hogy ha a kabaré világába tévednénk szándéktalanul,lehet hogy komoly vetélytársra találna bennünk,a Bagyi naccsasszony,a Gőzeke só,de esetleg még az irigy hónaljhajlat is.Kis képzelőerővel,magam előtt láttam,a motorra felbütykölt varrógépet és a kezelőszemélyzetet,vagy a cérnát elharapó hölgyet.Jól van ez fiúk,humor is kell,-nem csak a srófolás,mert így is,meg úgy is megesz bennünket a fene,de legalább röhögve tegyük.
Nagyon jókat mosolyogtam,felvidított és köszönöm,-mindenkinek.
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Komment
-
Oké, de amit én megvarrok az nem fog sokáig tartani
- 7 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy lábhajtásos Singert kellene vinni
Megpucolva, kenve, még összerakás közben:
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése??milyennel? Dnyeper mely készül esetleg oldalassal
- 3 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése??milyennel? Dnyeper mely készül esetleg oldalassal? Természetesen nem nálam csak az esetleges felhívást tettem közzé!
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Csepel 31 masszív (és igen nehéz) vasasztalának 2 lába kerekes, szóval bárhova el lehet húzni
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
Írok ide egy folyamatosan bővülő listát az igénylésekről, ahol mindenki visszaellenőrizheti, hogy jól "könyveltem" a rendelését.
Demeter: XL 1db, S 1db
Sinter: XL 1db, S 1db
Taluga: L 2db
Heeegany: L 2db
Madorka: L 1db
OdinHEM: L 2db
TZ: L 1db
Béla Rácz: XL 1db
Lolopez: XL 1db, L 1db
Nyuszifül: XL 2db
Emu: XXL 2db
Che: L 1db
Gesszti: XXL 1db
Jagdtigger: XXL 2db
Sepy: L 1db, M 1db
Mir-mur: XL 2db
Mateapu: XXL 1dbUtoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2015 máj. 17, 15:48.
Komment
Komment