Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Póló

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• heeegany
    replied
    Jó, oké, de csak olyan motorral hozhatjátok a varrógépet!!

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    egy lábhajtásos Singert kellene vinni
    Affene! Az pont nincs. Egy Csepel 31-essel vagy/és egy Pannonia 56-ossal tudok nevezni. Viszont mindkettő igen erősen veterán korú (ja, és gyönyörűen varr mindkettő) :-)
    Click image for larger version

Name:	012.JPG
Views:	1
Size:	138.7 KB
ID:	144417

Megpucolva, kenve, még összerakás közben:

Click image for larger version

Name:	004.JPG
Views:	3
Size:	142.1 KB
ID:	144419Click image for larger version

Name:	002.JPG
Views:	2
Size:	144.5 KB
ID:	144418

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Na, hogy stílszerűek legyünk a VF-hoz Heeeganynak egy lábhajtásos Singert kellene vinni. Ha már egyszer tanul akkor az legyen igazi retró.Bocs de Te vetetted fel a vízparti varroda témát mi csak rugtuk a labdát!

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    nem szerettem, hogy mocorog, beszél, meg néha rugdos és nyavalyog a „vásznam”.
    De legalább a végén KP-ba fizet !

Leave a comment:

• taluga
    replied
    Oké, de amit én megvarrok az nem fog sokáig tartani
    Amit én, az viszont örökké! Anno, mivel az ábrázolás minden technikája érdekelt, és minden felület, természetesen a tetoválást is próbáltam. Eleinte csak mintákat terveztem egy szalonnak, de azután a gépet is kezembe kaparintottam. Igazság szerint mindegy, hogy mire és mivel rajzol az ember, de a tetoválásnál nem szerettem, hogy mocorog, beszél, meg néha rugdos és nyavalyog a "vásznam".

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusztok!

Bocsánatot kérek,de úgy gondolom szét "offoltuk",a póló egyébként komoly témáját és úgy érzem én ebben "ludas" vagyok.Azt azért nagyon jó érezni a hozzászólásokból,hogy beindult az agymenés és van a társaságban annyi humorérzék,hogy ha a kabaré világába tévednénk szándéktalanul,lehet hogy komoly vetélytársra találna bennünk,a Bagyi naccsasszony,a Gőzeke só,de esetleg még az irigy hónaljhajlat is.Kis képzelőerővel,magam előtt láttam,a motorra felbütykölt varrógépet és a kezelőszemélyzetet,vagy a cérnát elharapó hölgyet.Jól van ez fiúk,humor is kell,-nem csak a srófolás,mert így is,meg úgy is megesz bennünket a fene,de legalább röhögve tegyük.

Nagyon jókat mosolyogtam,felvidított és köszönöm,-mindenkinek.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Én meg hegedülök és énekelek neked kb hasonló színvonalon.

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De igen! Dongóssal visszük a gépeket, Apacsávó betanít, te pedig varrni fogsz! Nagy élmény: árnyas fák, vízpart és igazi veteránt hajthatsz. Ezeket még akkor gyártották, amikor a 250-es Csepeleket.
    Oké, de amit én megvarrok az nem fog sokáig tartani (és még randa is lesz )
    (próbáltam már, de ez olyan dolog amihez nemigazán van érzékem )

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    De igen! Dongóssal visszük a gépeket, Apacsávó betanít, te pedig varrni fogsz! Nagy élmény: árnyas fák, vízpart és igazi veteránt hajthatsz. Ezeket még akkor gyártották, amikor a 250-es Csepeleket.

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Viszont Keszin megvarrni 30-40 db-ot, az iszonyatos mennyiség.
    Nehogy komolyan vegyétek a végén hülyeségemet

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Ekkor jön a felhördülés te sertés..., hogy szépet írjak magamról.
    És ilyenkor ki szokott megsertésedni?

!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...és 380 as!
    Ez így igaz! De mégis van két olyan varrógéptípus a házi típusok között, amivel szép rugalmas egyens öltést lehet készíteni. Legyünk rá büszkék, hogy ez is a magyar ipar terméke. A Csepel 30-as és 31-es varrógépekről van szó. Kár, hogy tisztázó öltést nem tud. Arra viszont ott van a Pannónia 156-os cikk-cakkja. Kicsit munkásabb, de otthoni dolgokat elkészít vele az ember.

Viszont Keszin megvarrni 30-40 db-ot, az iszonyatos mennyiség.

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én tudok gépszerüen fedezni , ha jó az alapanyag .

..hogy legyen mit átteni a homokozóba
    Nem fedezni, fedőzni. Ez varrónyelven van mondva és azt az öltést jelenti, amivel az összes póló, szabadidőcucc stb. össze van varrva.

Leave a comment:

• heeegany
    replied
    apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na most aztán irtóra szakszerű leszek!Mert én tudok varrni sőt 12éven át volt műhelyünk ipari gépekkel!Tehát a témára:A póló varrás Q-a egyszerű dolognak tűnik...........de nem az!Sőt igen drága és komoly gép kell hozzá hogy jó minőségben gyártódjon!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...........és 380 as!
    A lényeget kihagytad. Rá tudod-e eszkábálni a sárkányra a varrógépet vagy nem?
    Gondolom a motorja el bírja hajtani, szóval azzal aligha lenne gond

Leave a comment:

• joker
    replied
    Én tudok gépszerüen fedezni , ha jó az alapanyag .

..hogy legyen mit átteni a homokozóba

Leave a comment:

• apacsavo
    replied
    Na most aztán irtóra szakszerű leszek!Mert én tudok varrni sőt 12éven át volt műhelyünk ipari gépekkel!Tehát a témára:A póló varrás Q-a egyszerű dolognak tűnik...........de nem az!Sőt igen drága és komoly gép kell hozzá hogy jó minőségben gyártódjon!Fedőző gép kell hozzá lehetőleg alul-felül fedőző ami nem olcsó cucc és nehezen szállítható!Ja!...........és 380 as!

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Ez most a vicc oldal ? Én is megszoktam kérdezni pl. szalonna sütés közben a haver csajoktól, / ezek már nem kiskorúak hogy ki tud varrni? mert be kellene venni egy darabot a nadrágomból!. Ekkor jön a felhördülés te sertés..., hogy szépet írjak magamról.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X