Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszönöm szépen Gyuri, hogy fölvállaltad a legyártatást és a pénzezéssel, postázással járó macerát!
A társaságnal pedig, hogy beszálltok az önkormányzati naptárakba!
Köszönöm,hogy fáradozol ezzel az idegtépő csomagolással.Nekem is nagy gond szokott lenni a csomagolás,mert azt mindig igen felelősségteljesen kell csinálni,-hogy a becsomagolt dolog véletlenül se sérüljön meg!Ismerve a csomagszállítók,nem éppen gyengéd bánásmódját a rájuk bízott csomagokkal,ez nem is olyan kis dolog.Volt már többször,hogy dobozt kellett csinálni,-ilyenkor eszembe jut Örkény Istvánnak a Tóték című műve,de azért "dobozolok",-igaz nekem nincs kit négybe vágni.
Nem kell elsietned,ráérsz a naptárakkal,kibírjuk már ezt a pár napot,-ha idáig már több éven át kibírtuk naptár nélkül.
Amennyiben extra költség merül fel a csomagoló anyagokkal kapcsolatban,azt valamilyen módon ki fogjuk egyenlíteni.
Köszönöm az együttérzést ! A tegnapi 4 órás csomagolást követően, ma 1,5 órát töltöttem a postán. Az egydarabos bugyborékfóliás borítékba csomagolt naptárakra, ráírtam hogy törékeny. Gondolván, ne nyomják össze a spirált. A postáshölgy közölte, hogy lágy csomagolást nem adhatok fel " törékeny " megjelöléssel, majd áthúzgálta. Ennyi ! 1500 forintba, nem fér bele hogy ne dobjanak rá semmit !!!
Komment