Nem túl régen méltattuk autóinkat / Suzukit- Opel Agilát.. / és bebizonyosodott a technika is hallgatózik! Jól mondják a sok dícséret is ártalmas. Én is így jártam tegnap előtt reggel úgy megvetette a kerekeit az Agila mint a csökönyös szamár egy kereszteződésbe, hogy sehova- tova. Semmi előzetest nem tapasztaltam megált és nem lehetett lelket lehelni bele nem bőffentett egy felet sem. Haza húzva kerestem az okot olyan volt a jelenség mintha nem lenne nafta bár a tankba volt. Keresgéltem- kotorásztam és böngésztem a netet igaz volt ki azt mondta az Agila is Suzuki hát nem. Annál tettek egy ablakot, hogy hozzá férjél a benzin pumpához az Opelnél / Agila 2005/ ez elmaradt. Benzin pumpa a tankban nem kívül- benne. Tank le emelő nélkül kis bakkon csodálatos élmény a tervezőjét emlegetve az jutott eszembe csinálhatna magának kis..sót!
. Nekem ebben az egésznapos ramaty időben ez dobta fel a hangulatom de kész és újból pöfög. Mindezt csak azért írtam ha valakinek hasonló baja lesz mire számítson. Ha van ideje és pénze / műhelyben anyaggal + md. nincs messze a 70-hez./ Jó mondják egy nyugdíjasnak van ideje valóban ilyen
gyönyörű időben van pedig várom hátha meglepnek az idősebb hölgyek nyara még egy kis motoros idővel bennünket.

Komment