Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Nagymotorok 50-es "papírokkal"

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Zsolti ugye a lapvibrátorra gondoltál??ahhoz viszont jó a Danuvia motor vagy a 380V.

Komment

ugye a lapvibrátorra gondoltál??
      Igazából a monostabil multivibrátorra. Villogóautomata tervezésnél nélkülözhetetlen ez az áramkör.

(Mármint úgy értem, hogy egy ilyen géppel tényleg lehetne villogni. )

Komment

Az alapjárati döm-döm-döm hang azonnal elárulja az embert nekem a Vespámon 102-es polini hengerszett volt meg is kérdezte a rendőr ez biztos hogy ötvenes ? Az alvázon lévő DGM V5X3T azonosítóval ki tudtam magam magyarázni az meg hála istennek elkerülte a figyelmét hogy csak úgy tudtam berúgni a mocát hogy felálltam a berugókarra.Nem érdemes rizikózni inkább legyen alapjáraton csak rütyi-fütyi.Bár megvallom őszintén az nekem is tetszett hogy akár negyedikben is elindulhattam meg se kottyant az öreg vasnak.Sajna a legtöbb motornál az 50 köbcenti halál,de megtanulni motorozni bőven elég.Aztán jöhet a 125 vizsgával rendszámmal,műúton nyugodt szívvel.
        Utoljára szerkesztve a következő által: Totyi; 2014 márc. 01, 22:08.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Igazából a monostabil multivibrátorra. Villogóautomata tervezésnél nélkülözhetetlen ez az áramkör.
          Az astabil multivibrátor jobban megfelel, a monostabil ugyanis egy villantás után megáll, míg az astabil folyamatosan "villog".
          (Akit részletesebben érdekel itt talál leírást.)
          Utoljára szerkesztve a következő által: öregöcsi; 2014 márc. 02, 07:35.

Komment

Az astabil multivibrátor jobban megfelel,
            Köszönöm Öregöcsi a kiigazítást. Tökéletesen igazad van elektronikai szempontból. De Sepynek egészen más okból írtam monostabilt. Annál a dolognál igen is lényeges a monoton stabil állapot.

http://veteran.forum.hu/elmelkedesek...html#post47534
            Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 márc. 02, 23:36.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X