Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajrá nepperek!!!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm! Bár lehet lehet hogy a nepperkedés szó örök vita lenne.. Mert tökre nem lehet meghatározni. MErt tudjuk azt hogy ha ismerjük egy embert aki állandóan motorokat szerez és sokér árulja akkor tudjuk hogy az nepper. De ha vki alkalmanként teszi. bár ez vitatott dolog.

Komment

Lehet, hogy mosmár akár le is zárhatnánk a témát, mert kezd hasonlítani egy órjáskígyóra ami nagyon hosszú, de mégis csak egy kígyó!

Komment

Igaza van nyuszifülnek! Be kell látnunk, hogy a régi járművek megmentése közös érdek, és ebben bizony a neppereknek mondott személyek is aktívan részt vesznek pozitív értelemben, mivel ő általuk piacra, és gondoskodó gazdára lel sok erre érdemes veterán gép.

Komment

Engem is megelőztek mikor Ladát akartam venni 2* is a friss hirdetésre a használtautón az volt a válasz, hogy már elvitték, pedig gyors voltam.

Komment

Ez a méreg nem a cián,hozzáteszem nekem csak 1 motorom van de a vizsgához és átiráshoz sincs pénzem úgyhogy a garázsba nézegetem, meg 1-2 alkalommal merészkedtem ki az utcára.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X