74092335es vazszamu p12es blokkot keresem a szénakazalban
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
P12 es blokk kereses
Collapse
X
-
Érdkesség: 74092567 Nálam volt, őt tudom,merre jár"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
-
Szerintem a P12-es sem értékesebb mint pl a P10-es csak minden sokkal drágább hozzá.
vagyis ha van egy erősen hiányos váz amihez kell két kipufogó, két-két teleszkóp, egy első sárvédő, egy elsőlámpa a felfogatásával egy kilométeróra a felfogatásával, akkor ezek beszerzése nehéz és drága dolog, míg a végtermék nem ér rengeteget, sőt szerintem kevés embernek dobogtatja meg a szívét, mert amikor ezek készültek akkor már senki sem álmodott ilyenről, és ezek az élmények dobják fel a vételárat.
Természetesen a P12-es elvileg ritka dolog, hiszen 2000 alatti darabszámban készült, akinek több Pannónia áll a garázsban annak szüksége lehet rá, és az ugye megdrágíjja.
Cooper341 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ezekben a napokban,akkor két boldog ember biztos van az országban,az egyik Te,a másik az a szerencsés,aki eladta neked az utánfutón látható kupacot.Gratulálok a vásárláshoz,most neki lehet állni a leltározáshoz és a jónak minősített alkatrészek tisztításához és konzerválásához,-legalább nem unatkozol.
Üdvözlettel:Chezahi és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment