https://www.youtube.com/watch?v=VrTQpTaspwo -itt a téli szünet , nem árt az ismétlés
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tanulni , tanulni , tanulni...
Collapse
X
-
Az igazság az , hogy magamat kerestem a filmek közt . Ugyan is valaha -98'- 2000 környékén én is szerepeltem egy ilyen filmben . Esetleg van aki látta ? -mondom : megy két motoros egymás mellett , az egyik szabályosan -ruha , kesztyű , sisak . A másik sisak nélkül , ricsekendő , cigi , nagy haj , középen , .... aztán valamiért ( nem emlékszem ) vészfék , esés , lassan forgó hátsó kerékre fókuszáló kamera ,....... a motorom egy YAMAHA FJ 1100 .
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz igazság az , hogy magamat kerestem a filmek közt . Ugyan is valaha -98'- 2000 környékén én is szerepeltem egy ilyen filmben . Esetleg van aki látta ? -mondom : megy két motoros egymás mellett , az egyik szabályosan -ruha , kesztyű , sisak . A másik sisak nélkül , ricsekendő , cigi , nagy haj , középen , .... aztán valamiért ( nem emlékszem ) vészfék , esés , lassan forgó hátsó kerékre fókuszáló kamera ,....... a motorom egy YAMAHA FJ 1100 .
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg van aki látta ?
- 2 likes
Komment
-
Értünk mi a jelbeszédből is az én első autóm is egy Skoda S 100-as volt. Kezdésnek jó volt hisz kellő türelemre nevelt mert akkor még csak a régi 5-ös volt és Bugyiból / nem vigyorgunk/ teher autókon Csepeleken hordták a sódert és nem volt egyszerű megelőzni - kilőni a Skodival.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2018 jan. 28, 11:22.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKezdésnek jó volt hisz kellő türelemre nevelt
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszándékosan kibaszásból megyek lassan .
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nem így lenne,mással járnál..
- 3 likes
Komment
-
Elképesztő mennyire nem értik az emberek,hogy azért megyek 70-el az úton mert olyan hangulatom van,esetleg fáradt vagyok.......!
Nézem a vetést,hallgatom a zenét és kész.
A feleségem megkért menjek gyorsabban mentem:és jöttek a bakik kizökkentem a kellemes hangulatombók ,menjek százzal mert akkor a többségnek nem kell megelőznie???????"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea többségnek nem kell megelőznie???????
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Járjatok néha kerékpárral,olyan helyen ahol nincs kerékpárút,-na ott azután meg lehet tapasztalni,a közlekedőtársak szolidaritását.Vannak a városunkban a nehéz terményszállító járművek által felgyűrt aszfaltú utak,melyeknek szélein eső,vagy olvadás esetén "árkokban" áll a víz,-jó érzés amikor beterítenek a cseppet sem lassító autók és még egyensúlyozni is kell a bakhátak miatt.Akármi is történik,nem haragszom az autósokra,-biztosan üzletemberek és van egy használt óvszerük,amitől szeretnének busás haszonnal megszabadulni,-de az is lehet,hogy egyszerűen fiatalok és még nem tapasztaltak eleget,meg különben is nem vagyok a rokonjuk,hogy vigyázzanak rám.
Jól van az fiúk,magunknak kell vigyázni magunkra,-sőt még másokra is,-ettől lesz szebb a világ!
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz vágta ki a biztit hogy életveszélyes módon teszi meg igen sok autós..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment