Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Van akinek a veterán semmit sem ér???

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elmondása szerint az édesapja még a hetvenes évek első felében ezzel hordta óvodába.
    Számomra ez az igazi érték! Legalábbis ez lenne,ha még meg lenne apám Verhovinája...... Én ugyanis azzal jártam oviba....

Szépen felújítottad és a képeket nézve abszolut nem sok a 70-e,amit ráköltöttél!!

Komment

Hello! Keresztfiam a múltkorjában volt böngészni a helyi MÉH telepen.Szerencsére Ő is veterános beállítottságú,akárcsak itt mindannyian.Észrevett egy autót,amivel Verhovina motort hoztak,adtak le.(Bezúzásra!)Emelt vas áron hazavitte,137km.! van benne,tökéletes állapotban.Ezek az igazi kincsek,szívesen megkérdeztem volna a volt gazdától neki ennyit ér??? Ócskavas áron leadta.Nem kommentálom.....Üdv mindenkinek!Fényképet majd küldök,ha valakit érdekel.

Komment

"abszolut nem sok a 70-e,amit ráköltöttél!" Elsőre meghökkentő, ha azt vesszük, hogy ez "csak" egy kismotor. De a végeredményt látva, a képeket nézegetve nem sok! Volt benne krómozás, eredeti alkatrészek beszerzése, szép fényezés, stb.stb... Nagyon szép lett! Ráadásul ez még a szebbik, 1-es Komár!

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ráadásul ez még a szebbik, 1-es Komár!
          Így van. Ha megnézed minden típusnak az első kiadása a legszebb. A későbbi "fejlesztések" noha talán használhatóbbá (kényelmesebbé) teszik, de egyben csúnyábbá is. Lásd Simson SR1 - SR2, de ugyanez igaz majd minden keleti autótípusra is.

Komment

"A későbbi „fejlesztések” noha talán használhatóbbá (kényelmesebbé) teszik, de egyben csúnyábbá is." Lehetne sorolni. Pl. a nagy kerekű, minden részletében igényes Babetta 28-ból lett egy komfortosabb, de -valljuk be- nem túl szép 207-es, amely ugyan jól használható és komfortos, de hol van már rajta pl. az a szép vonalvezetésű, igényes sárvédőpálca, vagy a kipufogódob... Aztán valóban, a Simson shul, amin öröm legeltetni a szemet. Egy S51-es külseje már korántsem nevezhető fenomenálisnak (persze itt is a komfort, használhatóság nyilván ennél már sokkal jobb) És a Riga?! Ismeritek az első Rigákat? Szerintem nagyon szépek azok is! Valamiért nem tudok képet feltölteni (ahogy idézni sem), de guglizható a dolog...

...pl ebben a filmben a sárga, még félig-meddig dongó jellegű cucc... https://www.youtube.com/watch?v=OxTBco9cZfs

Komment

http://www.quart.hu/quart/klipszemle...lip.html?sec-4

Hát, ettől sem szerettem meg a supernem-et

Komment

Van úgy hogy megfájdul a picike kis rozoga szivecském!!!!!P,L:ha ezt látom!....vagy ha a Dongósra vagy CZsoltira gondolok és ezt látom....vagy ilyenkor a Beagle haverraa Jáwa Mustáng előtt a fűben egy öregecske Verhovina a garázsban mérhetetlen kacat halom alatt 2db papíros Pannónia....+ egy Simson............ŐRÜLET............de semmi sem eladó!!!!!!!!!!!!!Évek óta rohad az udvaron,de nem eladó mert még neki kell!!!!!........és megfájdul a szívecském!!!!!(bevallom őszintén engem a Mustáng érdekelne,de nem adja mert jó lesz az unokának!)..........,,ANYÁM BOROGASS!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  de nem adja mert jó lesz az unokának!)...,,
                  Szomorú dolog ilyet látni, és tehetetlenül áll az ember az ilyen hozzáállású tulajok előtt.
                  Én is maradtam már le Pannónia T5-ről így, hogy "az unokáknak még jó lesz". Persze az öreg azóta meghalt, az unokáknak persze eszük ágában nincs hozzányúlni ahhoz a rozsdaboglyához, így szép csendben tovább enyészik a sufniban...

Komment

Nekem az utcámban van egy TS150 sufnizva, hiába kértem...a keresztfiának adja...persze, őt érdekli már az ilyesmi...

Komment

Van úgy hogy megfájdul a picike kis rozoga szivecském!!!P,L:ha ezt látom!pict0001.jpg...vagy ha a Dongósra vagy CZsoltira gondolok és ezt látom
                      Köszi, hogy rám gondoltál és nem az én látványomtól fájdult meg a szíved.
                      Amúgy az a varrógép elég ritka madár, mert ha jól látom az elején az a lökőrúd éppen a tűvezetéket hivatott lengetni, tehát ez a masina tud(ott) cikk-cakkot varrni már az 1920-1935 közötti időkben. Szerintem kb. akkori konstrukció lehet, mert utána sok varrógépüzem átállt haditermelésre (amire egyébként is eredetileg létesítve lettek )

(Mondd meg a tulajnak légyszíves, hogy CZsolti három mátyást adna érte. Ha nem adja baj lesz! )
                      Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 aug. 12, 15:07.

Komment

Fiúk!!!Annyi ,,szépség" van ott a kacatok alatt felhalmozva hogy teljesen pánikba estem!Ez minden ott fog elrohadni és nem láthatja senki!Haza felé össze-vissza váltogattam a sebességet a ,,sárkányon"Annyira nem voltam magamnál!Még jó hogy mint a jó ló magától haza talál!!!!Nem fogom békén hagyni addig járok a nyakukra míg-vagy megvernek-vagy engednek!!!!!!!....................pedig de megfogadtam hogy soha többé!!!!,,De mit tehet itt egy ló?!"....(Sárkány és papucs-ból idéztem!!..........khmmm!a,,gyengébbek kedvéért"!(vagy az ifjabbaknak!)
                        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 aug. 12, 16:29.

Komment

Van akinek a veterán semmit sem ér???
                          Ki az??? Üssük nyakon!!
                          A viccet félretéve, sajnálatos,szánalmas az ilyen..
                          Most voltam az egyik jó telepnél, és jött a hír, hogy dongó blokk eladva.
                          De most szerencsére ugyanott, alkudok két Danuvia blokkra.
                          Holnap után kell menjek érte.
                          "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Sziasztok!

Tegnap este sikerült megmenteni az enyészettől egy Danuvia blokkot, egy csepel vázat,(ami elméleteim szerint T csepel.
                            Vázszám: BC 7654) és egy csepel hátsó sárvédőt.
                            Sajnos a váz több helyen gányolt
                            Ez mind 1500.- volt (nem euro!!)
                            "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ez mind 1500.- volt (nem euro!! )
                              Még az a szerencse!
                              A másik dolog pedig hogy így legalább jó helyre került.

Komment

A másik dolog pedig hogy így legalább jó helyre került.
                                Abban biztos lehetsz!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X