Közlemény
Collapse
No announcement yet.
"Analóg" benzinszintmérő
Collapse
X
-
szerintem életveszélyeshelyre tették,ha már felszerelsz egyet tedd a váz melléahol semmi nem sértheti meg.
Egyébként levegőcsőidomot keress,kamion vagy teherautósboltban,de vidd magaddal a kiszemelt csövet méretnek.
eszembe jutott a Wv-bogár müszere nem tudom hogyan néz ki ,de tudom,hogy bovdenes,mechanikus kijelzővel.
Úgy tudom van köztünk bogaras ők jobban ismerik.
kedves Che nem tudom mivel fertőzöl,de ma madarat néztem és sokat és életemben először belefeletkeztem,utána eszembe jutott egy ember Orosházán és rájöttem feléd mennek ha lessz időd holnap nézz ki az égre addig odaérnek ha jól saccolom.
Nagytestüek és a hegyek felől jöttek.lehet vadkacsák nem tudom sok raj ment,amelyiket én küldöm az a w,alakot formázta ha megfordulsz az egy M...-és odaért az üzenetem.remélem tavaszra visszaküldöd őket!!!!(-:"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselevegőcsőidomot keress
Azt a madaras dolgot viszont nem értem.
Komment
-
Kedves Gilersx!
Nekem van valahol egy Bogárba való mechanikus üzemanyagszint jelző műszerem,próbálom megkeresni és fényképezés után felteszem ide,a képeket,-hátha tanul belőle a fórum közössége.Türelmet kérek és időt!
A madarakkal kapcsolatos írást azért nem érted,mert a Chemotox kocsmájában,a minap írtam a fecskék elvándorlásával kapcsolatosan egy pár szót és gondolom erre reagált Mateapu.Szándékomban áll még írni,a madarakról,de azt a kocsmában teszem majd meg.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzándékomban áll még írni,a madarakról,de azt a kocsmában teszem majd meg.
Én is szeretem őket. Lassan jön az etetési szezon, megint fel kell készülnöm kb.30 kiló maggal
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede ma madarat néztem és sokat
- 2 likes
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTud valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék beszerezni ilyen L alakú csonkokat hozzá,
Ebben keresgélj: http://www.shp-schwark.de/pdf/97.pdf Szerintem a 124. oldalon lévő van a képen.
Egyébként sokkal elegánsabb a benzinvezetékbe beépíteni. Vagy Joker ismer egy olyan megoldást, amivel áttetszővé varázsolja a tank oldalát egy vonal mentén, amiben direktben látható a benzinszint.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy Joker ismer egy olyan megoldást, amivel áttetszővé varázsolja a tank oldalát egy vonal mentén, amiben direktben látható a benzinszint.
Viszont ha már ilyent csinálnál akkor egy ötlet , talán tetszik .
Rajzolni ide sajnos nem tudok ,de majd igyekszem érthetően fogalmazni
.
a lényeg , hogy igényes legyen a kivitel , mert ami aképen van az bizony nagyon ocsmány .
Én fognék egy kb 20 mm belső átm. vékonyfalu csövet ( a hossza attól függ hova szándékozod tenni a tankon ) hosszában kettévágni , (így jó két tankhoz ) aztán a két végét -gusztus és igény vagy tudás szerint befenekelni . ( mint egy kis itató ) ha megvan , a két végétől 1-1 cm re , az ív aljára , beforrasztunk 1-1 db derékszögben mehajtott ,
benzincső méretü kis csőkönyököt --persze egymás felé nézzen a két vége !
Az alaplemezt ne feledjük kifúrni a csövecske alatt !!!!!
Azután ezt az egész egységet ültetjük a tank oldalába -vagy esetleg fektetve a tetejébe .
Ha nagyon íves ahova be szeretnénk rakni akkor ne cső legyen az alap ,hanem egy --u --lakra hajtott lemez -ami majd kiadja a tank ívét .
nem tudom érthető voltam -e , de ha igen , és olyan valaki értett akinek van kedve és tudása rajzolja le és tegye ide , talán tetszeni fog az ilyenre vágyóknak .
ja - a tankba ültetéskor a felesleget , az ív mentén persze levágjuk .
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem tudom érthető voltam -e
Az a bogár óra is érdekesen hangzik.
- 2 likes
Komment
-
Én is töröm a fejem egy szintjelző beszerelésén de semmi képen nem teszem a tank külső részére. Könnyen sérül és a küllem sem igazán tetszetős nekem legalább is. Ledes kijelzőset akarok melynek az adóját a tanban kell elhelyezni. Ezt gyártják ha gondolod hívd fel a következő tel. számot és választ kapsz kérdéseidre:06-30/3762546. Persze olyat csináljál ami tetszik de ez egy formás " veteránt" sem csúfítja el. Később esetleg bánni fogod,hogy milyen kárt tettél a szép gépedbe.
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemilyen kárt tettél a szép gépedbe
- 2 likes
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKhmmm... Ennek ez nem számít
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVilág szoci motorkerékpárjai egyesüljetek?
Komment
Komment