Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2013 márc. 31, 14:57.
Oka: A dízel motorkerékpáros szálat új témába helyeztem innen: http://veteran.forum.hu/felujitasi-fogasok-47/kipufogo-javitas-1544
Megnéztem, és elismerésem a sok munkáért, tényleg nem akarom megbántani a készítőt, de rettenetes egy féreg az a szar. Egy MZ-nek is szép hangja van, jó is vele menni. Egy hangos versenymotornak is lehet gyönyörű hangja. De miért kell egy építőipari döngölőbéka-betonkeverő-rotakapa vas röpsúlyos kuplung hangkombinációt hallgatnia Balatonig szegénynek? Ilyet félrészegen szoktak csinálni poénból, igénytelen stílusban, Ratbike. Kár a krómért, inkább az eredeti TS-t állította volna vissza ilyen igényességgel. Azt már meg se láttam, hogy mi kenheti a primer láncot.
Hajtókar, a TS-t én is sajnálom, de tényleg elismerésem övezi a sok munkát amit az illető a gépbe fektetett. Bár ott a "Minek?" az én nyelvem hegyén is.
A vasat amúgy élőben láttam múlt hét végén az EMAT-on a HUNGEXPO-n.
Valóban!
Ennek a gépnek tényleg jól áll!
A TZ4K 14B pedig jó kis traktor volt!
Az apám keresztapjának volt egy! Gyerekként imádtam! Az volt az első traktor amit vezettem!
Az ilyen mártírhalálnak is meg van a romantikája...
Az utókor pedig büszkén zengi majd dicső neveink, kik hősi tetteikkel kijárták az építések legalizálásának útját!!!
Már előre könnybe is lábadt a szemem a büszkeségtől...
Olajnak kellene kennie, tudod, mint a láncos primerhajtású motoroknál. Szárazon bordásszíj. Motorfordulaton megy, és nem könnyíti meg a dolgát az áttétel. Bár, mivel ez egy betonkeverő kenjük meg piros zsírral(KZS-2)..
Persze, én se tennék a K-750-embe Diesel blokkot...nincs az az Isten Most kerékpárba épített blokkban gondolkodom-azért nem kár...
Szerintem ezt a dieselmotoros fórumtémától való elhajlást át kellene tenni egy külön részre, ha van benne potenciál...
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 30, 12:23.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment