Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tatran 125

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nekem van egy komplett felesleges fellelt állapotú kormányom, adj érte valami Simson vagy Pannónia cuccot és részemről a tied lehet
    Annyit kérnék, hogy privátban vagy e-mailben válaszolj már légy szíves, mert ritkán nézek fel ide, köszi!

Komment

Papi. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      C 2001/8850 piros cseresznye
      Ezt a cseheknél manapság RAL 3004-es kódú festékkel csinálják.

C 2001/1006 szürke
      Ha egyezik a Jawa szinnel, akkor RAL 7032
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sikerült valamit kibogozni a gyári színek terén...

C 2001/3010 ibolya
        C 2001/PB 1 pasztell kék
        C 2001/4195 türkiz zöld
        C 2001/8148 cinóber piros közepes
        C 2001/8850 piros cseresznye
        C 2001/1006 szürke
        C 2001/6134 bézs

Remélem hasznos lesz mások számára is...

Szia Papi ! ezek a színek milyen szíbnskálához tartoznak, ? Ral ? Panton ? Köszi !

János

Komment

Szia Papi ! ezek a színek milyen színskálához tartoznak, ? Ral ? Panton ? Köszi !

János
          Szia János!

Sajnos nem Ral és nem is Panton...
          Ezek a régen szabványos Nitro zománcfestékek kódjai. Eddig nekem sem sikerült átkonvertálni Ral-ba.
          Viszont biztattak azzal, hogy egy jó fényező mester a régi szín alapján (már, ha felfedezhető még a motoron valahol) újrakeveri és az jó lesz, illetve minősítésen sem fogják kiszúrni, ha egy kicsit eltér árnyalatban csak legyen eredetiekhez nagyon közeli...
          Tatranokkal foglalkozó szlovákot is kérdeztem már (még múzeumokat is), nem tudtak sokat segíteni, a régi fényezésről mintavétel a módi...
          De azért nem adom fel, ha újabb használható infóhoz jutok, megosztom veletek!

Komment

Köszi Papi !!!

elindítottam én is egy kérdést, ha van eredmény szólok !

Üdv.

J.

Komment

Szia wsievers !

A többi színre is van RAL megfelelő ???

Engem a

C 2001/4195 türkiz zöld
              C 2001/8148 cinóber piros közepes
              C 2001/6134 bézs

érdekelne elsősorban !

Köszi !

János

Komment

Feltöltöttem alkatrész katalógust, kezelési-, motor szerelési könyvet Tatran 125-höz...
                (JAWA főkategóriában keressétek)
                Remélem hasznát veszitek Ti is!
                Utoljára szerkesztve a következő által: Papi.; 2013 dec. 18, 07:43.
                CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Találtam egy egész jó alkatrész forrást.
                  Szlovákiában van, megbízható és egész jó cuccai vannak. Persze az árai sem rosszak.
                  Én már kétszer rendeltem tőle, mind a két alkalommal pontosan gond nélkül megjött a csomag.
                  A nyelvi nehézségek leküzdésére a google fordítót használtam (szlovákul írtam neki, de talán az angol is jó), sikerült jól megérteni egymást.

Itt a cím: Tatran 125 alkatrészek

Komment

szia Gergő !

Nem ! a legtöbb negatív testelésű volt ha megírod a vázszámot, meg tudom mondani hogy milyen.

Üdv.

J.

Komment

Szeva

Táboriéknál próbáltad Ujpesten ?

Komment

Szia!

Tudnál írni a rendelés menetéről pontosabban?
                        Hogy lehet fizetni? (csak szlovákul van írva) Mennyi idő alatt érkezett meg a rendelés?

Komment

Szia!

Sajnos ritkán tudok erre járni, de ha nem késő, akkor a rendelés menetéről pár szó...

Én a google fordítóval dolgoztam, nem hibátlan, de megértettük egymást, bár volt egy eset, amikor a "szlovákot szlovákabbra" fordította a google, így egyik alkatrész helyett mást kaptam, de mivel több alkatrészre is volt szükségem a következő csomagban már benne volt.

Az weblapjának van egy angol nyelvű része is, de ott sajnos az alkatrészek nincsenek rajta, viszont a szlovák részen képek a valósak a fordító jól használható, ezek alapján jól lehet boldogulni.

Az alkatrészek listáját elküldtem neki, majd beárazva visszaküldte a levelet.
                          Előre utalással megy a dolog, vagy bankszámlára, vagy PayPal-on keresztül (PayPal pár Euro-val drágább)
                          Amit írt, azt betartotta:
                          "Za serióznosÃ…Â¥ obchodovania z mojej strany ručím. / A tisztesség kereskedés a részemről ígérem."
                          A csomag egy héten belül itt volt, gond nélkül. Eddig kétszer rendeltem tőle és valószínű fogok is még!

Az alkatrészek amiket eddig küldött jó minőségűek, a gumi alkatrészek is szépek, puhák, a csomagolás is megfelelő volt.

Még két oldal ahol alkatrészek kaphatóak (innen én még nem rendeltem):

Vyberte si druh tovaru - Motoren

TATRAN, MANET ROLLER | Jawamarkt.cz

Komment

Szia!

Azóta rendeltem tőle alkatrészt! Várom a csomagot.
                            Kiegészítésként: angolul is lehet vele levelezni.

Meg tudja valaki mondani hogy az elsővilla és hátsó teleszkóp tartó szilent és a kormánycsapágycsésze melyik jawa motoréval azonos(pl.:jawa 350)?

Ha valaki tud kilóméteróra meghajtást vagy belső részéhez cseredarabot, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Komment

Ha valaki tud kilóméteróra meghajtást vagy belső részéhez cseredarabot, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Szia !

a km óra bele ugyanaz mint a cz 175 sport-é átmérőben is ugyanaz, csak annak 140-ig volt skálázva a számlapja.

Ergo : ha szerzel egy cz órát csak számlapot kell cserélni. de nézz körül a börzéken, mert lehet még vadonatúj órűát is kapni !

Komment

Szia!

Ezt jó tudni, köszönöm.
                                Nekem a blokkon lévő meghajtás kell vagy annak a belső része!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X