Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Izs

IZS Planéta-2-rajongókat keresek!

üdv leszünk egy páran..
    neked a krómozást hol csinálták és mennyiért? nekemis renoválni kellene

Komment

Szia!
      .......hát hogy hányan leszünk nem tudom nem tülekednek az IZS-esek igaz nem is lehetünk tul sokan!
      A krómot Maglódon csinálták,de nem valami jó minőségben,nem ajánlom őket senkinek,mert már mikro rozsdásodik,állandó ápolással krómtisztitók és konzerválók használatával még ugy ahogy elfogatható! A te gépedre már régebbem felfigyeltem a Yutubén,csak nem találtam kapcsolatot. Én is rajta vagyok sok IZS-es oldalon és külön apacsavo1-néven-ha van kedved megnézheted!
      Külön nagyon örülök hogy ilyen fiatalon ezek a régi járművek érdekelnek!
      Az enyém majdnem kész levan vizsgáztatva csak még nincs forgalomba helyezve e.ü-és anyagi okokból,de tavaszra kicsit átalakitom(csopperesitem)hogy hátha igy tudok vele menni!
      Vannak töltés gondjaim is -alapjáraton és kis fordulaton faca de pörgésre behunyorog és még az ülést kellene megcsinálni de nem tudom eldönteni milyenre!
      Esetleg ha van valami jó ötleted szivesen venném!
      Baráti üdvözletem küldöm és kellemes karácsonyt kivánok:gyula(csupa kisbetüvel mint nemecsek)

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        IZS Planéta-2-rajongókat keresek!
        Nekem mindegyik IZS közel áll a szívemhez, jelenleg ismét egy P3-asom van, remélem ez nem nagy baj?
        apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Nem baj!
          Légy üdvözölve e kicsi de igen lelkes félőrültek csapatában!
          Láttam a képeidet a bemutatkozásodon,.....hát igen itt kezdtük mindannyian,de annál büszkébbek vagyunk a végeredményre!

Komment

üdv nem baj az csak az a baj h addig sok munka kell h legyen belőle vmi mint mindanynian tudjuk.kitartás)))
            nekemis már le van alapozva az oldalkocsi meg félig kigittelve már a krómos cuccok is megvannak a motorra félig össze is eltt rakva , már csak a gyöngyösi börzét várom h Deél Józsi hozza a teleszkópperselyeket, mert eleje nélkül nem emgyek meszire
            apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Üdv Urak
              Hever nálam egy kipufogó végződés, gyári zsír krómmal, amiröl ugy gondolom, hogy IZS kipufra való
              Nem postáznám, csak végszükségben
              Click image for larger version

Name:	izs_dob1.jpg
Views:	1
Size:	104.4 KB
ID:	128893

Name:	izs_kip2.jpg
Views:	1
Size:	111.3 KB
ID:	128892
              apacsavo kedvelte ezt.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Üdv Urak
                Hever nálam egy kipufogó végződés, gyári zsír krómmal, amiröl ugy gondolom, hogy IZS kipufra való
                Apróhirdetéseket feladni a Veterán aprón lehet, a fórumon nem. Más a két oldal struktúrája, másra valók, talán világos.

A látogatók viszont jobbára azonosak, aki itt fórumozik és Izs alkatrészeket gyűjt, az elolvassa Veterán apró Izs alkatrész apróhirdetéseit is.

Ha ajándékba szeretnétek adni valamit, akkor légyetek szívesek azt egyértelműen megfogalmazni. Ha valaki keres valamit, és segíteni szeretnétek az megint árnyaltabb helyzet. De a fentiekhez hasonló bejegyzéseket törölni szoktam, ezt most csak azért nem tettem meg, hogy tudjak rá reagálni.
                apacsavo kedvelte ezt.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Igazad van, veterán aprót ismerem, onnan találtam ide
                  Pontositok, ingyen ajánlanám fel, ha ez tényleg IZS, persze ha más motoré akkor is
                  A króm tökéletes , ami látszik az még a gyári zsír rajta
                  by horex
                  apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Üdv Fölértékelted a motort h eladó sorba tetted?

Komment

Üdv.:
                      A kipufogóvég IZS Planéta 2-esé lehet.

Valaki meg tudná mondani, hogy az izs-nek miért ilyen lepkef*ng a teljesítménye? Mert nálam egyik ok, hogy állandóan kifújt a dekompinál. De az előző gazda nem sírt rajta, még egy gyertyát nyomott bele, hátha leslusszol, akkor csak átrakja, és nem is fújt ki utána.
                      Az igazi probléma nálam ott kezdődik, hogy gőzöm nincs melyik típus(ok) van(nak) bekeverve a Planéta 2 mellé, mert a henger ahogy elnéztem nem szögletes gyárilag, hanem kerek kéne, hogy legyen.
                      A légszűrő, nem fér be az amúgy min. két másik izsről való díszburkolatok mögé.
                      ÉS a vicc kedvéért még oldalkocsis is, de nem az eredeti volt hozzá, így azt is vadászni kellett, de a többi cuccról azt nem tudom, hogy a francba megy össze majd.
                      Van valakinek ötlete, hogy tudnám eredeti genetikai állományúra visszahúzni a motort, mert kicsit bosszant a dolog.
                      Egyébként a gyújtásrendszer 10 éve lett felújítva, a motor még nem járt vele forgalomban, de szépen duruzsol, eredeti izs gyújtáshoz képest le a kalappal előtte.

Mégegy beteg ötlettől vezérelve egy Pannónia lészűrőt nyomtam rá, ami pont jó az IZS karbira, próba erejéig csak jó lesz.
                      Valaki nem tud eladó IZS Planéta 2 hengert véletlenül, hengerfejjel együtt?

Komment

Szervusztok . Keresek egy jó ismerősöm részére / ő is erősen fertőzött motor és "benzinügyileg" / Planéta 3 - hoz ( 1984 - es 3600 km-rel ! )középállványt és egy komplett hátsólámpát . Képet , ha valaki feltenne , azt nagyon megköszönném , hogy tudjuk , mit keressünk. Veterános üdvözlettel.

Komment

Name:	PIC_0078.jpg
Views:	3
Size:	185.8 KB
ID:	129307
                          Tiszteletem!
                          Ez az apró jószág most készült el 1-2 hete,nem a legszebb, de az enyém. Már kezdek lefagyni róla , de még mindig használom.
                          Valaki meg tudná írni mennyit eszik 100km-en egy ilyen oldalkocsicibáló Izs.
                          Üdv.:Majdánka.
                          sepy, -t5- és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia majdánka!
                            Gratulálok a mocidhoz! Mindig nagyon örülök ha egy idős motor ismét járóképes lesz! A lehetőséghez képest járjál vele minél többet,hagy ámuldozzon e modernséghez szokott elkényelmesedett világ! Lássák hogy ilyen is van!!!!Ne törődj az időjárással,nem hideg van csak úgy érzed!!!!A fogyasztásra csak tippem van:az enyém szólóban kb:4-4.5 litert fogyaszt,gondolom ha erre ráteszel 10-15%-ot az reális.Nagyon fontos az oldalkocsi beállitása hogy szabályosan fusson mert ha "radiroz" az igencsak megnöveli a fogyasztást!!!!!
                            Minden jót és jó utat!!!!!!!!!!!

Komment

Nos igen tisztelt márkatársaim!!Megtaláltam a bibit a töltésnél!!!Szénkefét cseréltem és kissé nagyobb átmérőjű rugót adtak hozzá,ami kismértékben szorult és igy nem nyomta a szénkefét megfelelően a kollektorhoz!!!..........hát igen ez a szép a régi motorokban hogy ilyen bonyolult az elektronikája "fedélzeti komputer hahahaha!!!!"Fa...m IZS töltés az igen az már űrtechnika!!!!!!!!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X