Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Uralos márka társakat keresünk.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Uralos márka társakat keresünk.

Sziasztok olyan ural motorkerékpár tulajdonosokat keresünk, kik szeretnének többet és jobbak kihozni motorjukból. Nem elégszenek meg azzal a besorolással, hogy ural csak "garázsba jó".

Mikor börzéken vagyunk, mindig látok arcokat akik ural- dnyepr alkatrésszel sétálgatnak, de soha sem tudjuk, hogy kicsodák, milyen típusú járgányt szerelgetnek éppen. Ennek ellenére ha motoros találkozóra kerül a sor alig látok jó állású orosz motort, valamiért ezt a motort csak otthon tartják.
    TZ, és 4 további látogató kedvelte ezt.

Szia Csabi!

Nagyon helyes, hogy ide találtál, remélem sokan bejelentkeznek nálad Ural ügyben! Lehet, hogy nekem is be kellene szereznem egy orosz vasat? Na jó, kezdetnek egy garantáltan orosz csavaranyát feltekerek a Pannoniára...

Üdv!
    OdinHEM és Che kedvelte ezt.

Komment

Orosz motyóból már küldtem neked postán azt kérem elfogyasztani, és annak a papírját felhasználni valamire.

Komment

Üdv Mindenkinek,

remélem ide beférek a Dnepr K750-el és nem lógok ki nagyon a sorból. Eddig csak olvastam a fórumot és sok hasznos információt szereztem. Felújítás előtt állunk, kosárból összeszerelve, nagyon jól működő állapotban!!!

Luigi

Komment

Üdv Mindenkinek!
          Nagyon tetszik a forum, nagyon sok infót lehet szerezni! Tulajdonomban egy Dnepr K-750 es van ami többé kevésbé jo állapotnak örvend. Jelenleg egy Dnepr MT11 en dolgozok. Sok alkatrészben tudok segiteni!!!

Komment

Tudod Csabi, hogy itt is fokozottan érvényes a papírnélküliség, és sokan vannak úgy, hogy bedőlnek egy olcsó vételnek-aztán a sok börzejárás és bütykölés után jönnek rá, hogy sohasem mehetnek legálisan a vassal semerre...Ezért nem látni őket a találkozókon (engem is beleértve...)

Komment

kmz k750

Sziasztok en ujj vagyok most sikerült vennem egy k750est ami nagyon tetszik ja ott minősitésű,igy barmikor mehetek vele közuton is legalisan.TalÍ lkozokon reméljük fogunk talalkozni.Üdv
              UK, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tudod Csabi, hogy itt is fokozottan érvényes a papírnélküliség, és sokan vannak úgy, hogy bedőlnek egy olcsó vételnek-aztán a sok börzejárás és bütykölés után jönnek rá, hogy sohasem mehetnek legálisan a vassal semerre...Ezért nem látni őket a találkozókon (engem is beleértve...)
                És engem is! M72, MT11 darabokban a padláson mert még nagy a helyigényük is.
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Nekem is nagy vágyam egy szép boxer motoros, de még nem engedhetem meg magamnak

Komment

Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék, remélem Dnepr is megfelel. Minden "szovjet" megmozdulás érdekel.
                    korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok.Nekem dnepr k 750 esem van OT-s műszakival és napi használatban.Most érett meg a teknika fúrásra és szelep cserére.Érdeklődnék nincs e valakinek 78-79mm átmérőjű új dugattyúja elfekvőben mert meg venném,A 79mm talán a legnagyobb túlméret gyárilag.Előre is köszönöm.Igorr

Komment

78.42 a legnagyobb gyári túlméret, nem?

Komment

Első gyári túlméret +0,2
                          Második gyári túlméret +0,5
                          Harmadik gyári túlméret +1mm az alapmérethez képest.
                          De lehet kapni nagyobb méretű kisipari dugókat is. 80,5-ös furatú hengert is láttam már
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sziasztok.Maximálisan egyet értek.Én minden nap használom a K750-esem.Városban és tÚrákra is.Pedig oldalkocsival a 60-as tempó nem egy verseny futás.De talán ez ennek az egésznek a lelke.Van időm figyelni másokra és időutazásként kiszakítom magamat a rohanó hétkönapokból.Számomra ezt nyújtja ez az orosz csodabogár.

Az ukrán oldalon 79-es volt a leg nagyobb amit talált nekem egy kedves márka társ.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X