Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lennél szíves az árról nyilatkozni és hogy van-e ilyen 12v-s
    Igen, csinálnak 12 voltost is. Az enyém 5000-be került. Majdnem annyi, mint azok a nagy fekete dobozok, viszont eddig sokkal jobbnak tűnik!

sajnos a hétvégén semmilyen találkozóra nem megyek!
    Kár, de néha kell egy kis szünet is és legalább unokázol És 24-e? Sződliget? Még áll?

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      És 24-e? Sződliget? Még áll?
      Az még igen!Teljesen úgy emlékeztem hogy most lesz!Még azon töprengtem hogy Tápiószelére is be kellene nézni!Ott is találkozó van!De így megoldódik magától!......ha nem esik akkor 24- Sződliget.....25 Ózd!...........ja! Azért kellene ilyen kicsi mert minden elektronikát be akarok a lámpa fejbe zsúfolni!Amit lehet!Át kell szabnom a mocimat hogy egyáltalán tudjak menni vele!Kérdés!....nem azért találom nehezen az ürest mert nekem ilyen rugó meg golyó nincs a kapcsolás rögzítő csavarnál???!!!Előre is köszi a választ!

Komment

mert nekem ilyen rugó meg golyó nincs a kapcsolás rögzítő csavarnál???!!!
        Nem hiszem! Akkor szerintem nem is működne a váltód!
        Az MZ-knél ez a "típus sajátossága" hogy csak gurulva veszi könnyen az üreset. Neked ez egy kicsit megbonyolítja a dolgot sajnos. Meg lehet pöpecre csinálni az MZ váltót is (mint ahogy csörgés mentesre a kuplungot), de aránytalanul nagy munka és sokba kerül

ha nem esik akkor 24- Sződliget
        Na! Ennek örülök!

Komment

OK! Megnézem újra!Köszönöm az infót!

Komment

Na itt a kép. Két csavar van a blokk alján, az egyik az olajleeresztő, a másik a kapcsolás rögzítő.

Annak kiszedve így kell kinéznie:

Click image for larger version

Name:	csavar2.jpg
Views:	1
Size:	124.2 KB
ID:	138103Click image for larger version

Name:	Névtelen-12.jpg
Views:	1
Size:	64.4 KB
ID:	138104

Komment

Segítségeteket szeretném kérni. A tárcsafékes ETZ- nek kellene a villaszár átmérője ami a kiflibe van befogatva. Ez elsősorban a 150- es mert úgy gondolom a 250-es lényegesen erősebb.Valamikor a Sport Cz-m-nek a TS nek a teleszkópját tettem alá az ugyan olyan átmérőjű csak most ha változtatnák akkor tárcsafékesre cserélném.

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Na itt a kép. Két csavar van a blokk alján, az egyik az olajleeresztő, a másik a kapcsolás rögzítő.
                Nem volt benne sem rugó sem golyó!Már tettem bele ,valamivel könnyebb üresbe tenni!Nem ugorja át olyan könnyen!Az ott keresztben valami biztosító drót?! Most Pesten áll defektesen!Holnapra lesz gumi,akkor haza hozom és szedem szét darabokra! Van ott ahová betettem egy 250 TS!!!!Szeretném meg győzni a tulajt hogy foglalkozhassam vele!Azt mondja nincs rá ideje........................hát nekem másom sincs!

Komment

valamivel könnyebb üresbe tenni!
                  Az jó! Örülök, hogy haladtál az ügyben!

Az ott keresztben valami biztosító drót?
                  Igen, de nem gyári A netről szedtem le a képet, és ilyen "sufni tuningosat" találtam

egy 250 TS!
                  Hajrá! Téli programnak nagyon jó! ...Bár nekem három tél ment el a sajátomra, mire mindennel végeztem

Komment

Azt mondják a jó munkának idő kell de ne feledjétek a rossznak még több mert azt újra kell csinálni no de ez a Veteránosok életében nem igaz. A mi esetünkben sajnos az időn kívül még általában az anyegin is közbe szól. Ritka az a megszállott kinek tele a zsebe. No de Neked is mikor rá nézel a gépedre feledésbe merül az az idő mit nem a TV. mellett töltöttél unalmas Celebekkel kik nem tudják mindezt értékelni és a pszichiáternél kötnek ki mert értelmetlen az életük. Igaz nekünk általában nem látszik a mancsunk az olajtól vagy a rozsdától de örömünk telik ebben.

Komment

Van ott ahová betettem egy 250 TS!!!Szeretném meg győzni a tulajt hogy foglalkozhassam vele!Azt mondja nincs rá ideje...hát nekem másom sincs!
                      .......és ha esetleg el is adná,engem érdekelne,ugyanis (szerintem) a legszebb MZ a 250TS!! És egyszer úgyis lesz nekem!

Komment

Belekezdtem!!!Elkezdtem az országúti cirkálóm szétszedését!Teljesen darabjaira szedem,tisztítás és csiszolás után újra fényezés jön!Minden része még az alváz is metál piros színt kap és + króm!Sajnos nem ragaszkodhatom az eredetiséghez mert E.Ü-állapotom ezt nem teszi lehetővé!De mivel nagy örömöt találok a motorok építésében és át szabásában.........gondoltam néha bejelentkezem!Amint látható az elektromos részét már megpróbáltam átrendezni a helyigényét minimálisra csökkenteni.Még tovább alakítom hogy a majdan készítendő egyedi ülés alatt egy kis helyen kompletten átláthatóan legyen.Sok elképzelés kavarog a fejecskémben mert szerintem ez lesz a végleges motorom!Hiszen a kezdeti nehézségek és technikai problémák után egész jól össze melegedtünk!Valamivel több mint 6000km motoroztam vele és nagyon élveztem a sok lerobbanás és más gondok ellenére!Még függőben van egy 250-TS-felújjítás is!Azt nem akarom megvenni csak szeretném felújjítani mivel a gazdájának nincs rá ideje!

Komment

,valamivel könnyebb üresbe tenni!
                          Talugának!!!!,,Jó pap is holtig tanul!".....szégyenlem bevallani de lecseréltem a váltóból az erőssen koszos olajat Shell vátómű olajra + az új golyó és olyan könnyű üresbe tenni hogy már szégyenkezem az eddigi hü..gem miatt!

Beagle,Köszi a felajánlott segítséget! A TS-250-et egyenlőre nem akarja eladni a gazdája még a boltjában rejtegeti letakarva!Igyekszem meggyőzni hogy megcsinálhassam azért hogy veterán kiállításra elmehessek vele!.......ha megeggyezem vele akkor az utánfutó jól jöhet Pestről haza hozni!

Komment

ha megeggyezem vele akkor az utánfutó jól jöhet Pestről haza hozni!
                            Rendben csak szólj és összehozzuk!

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              És egyszer úgyis lesz nekem!
                              Úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szégyenlem bevallani
                              Már miért lenne az!
                              Szerintem nekem több "vallani valóm van" és mégsem szégyellem
                              Jó munkát!

Komment

Nem szégyen és köszönjük, hogy megosztottad tapasztalatod. Másnak ez jól jöhet és segítség lesz számára.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X