Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Egyetértek! Elsőre szokatlan a keskeny kormány (legalábbis a 125-ösön az..), de hamar meg lehet szokni. A csőlámpa meg az earles-villás rugózás pedig külön élmény!
Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 febr. 10, 08:29.
Ma is jó volt az idő!Így gépészkedhettem!Két hét múlva megy a festőhöz!Április 26-án!Baján veterán jármű találkozó!Ott a helyem ha az MZ-k nagy Manituja is úgy akarja!
Minek a gumis ? Folyékony szappannal ,szépen szerszám nélkül rátaposod.
Taposom én,taposom!!!De a frissen vásárolt 18"-ként kapott 16"-s gumi az Ist...k sem akar rámenni a 18" felnire!!!!!Pedig kentem is rendesen mindennel!
Alapszabály:Szelepnél kezdek és ott is fejezem be és közben a Mir-mur szavaira ügyelni.Tudom te is szereltél már defektet de lehetnek kik még sosem tették és jól jöhetnek ezen intelmek! Bővebben : Szétszerelésnél szelepnél kezdek és vele szemben betaposom a mély ágyba.Össze:Szeleppel szembe kezdek és onnan haladok mindkét oldalról a szelep felé, közben betaposom a mély ágyba.Anno szereltem éjjel a pusztaságban elég sokat mert akkor még több volt a patkószeg
Nem bölcsőváz -szerintem csak lábtartó konzoltartó
Így van!!!Plusz még az oldal ,,standair"!!!.........vagy csináljak ,,trájkot"?!Vagy fehér szegélyű kerékkel?...még mondja valaki hogy nekünk (roki nyögdíjasoknak!) nincs humor érzékünk!....de a leg fontosabb a gáz huzigató izomzat rendszeres edzése!!!!!
Meg a röhögéstől a pofa izmunk erősödik közben Csak nehogy dörömbölnöd kelljen neked is mint Frédinek,"hogy Vilma engedj be", ami azt illeti elég feltűnő jelenség lenne.Szerintem a szerv is dobna egy hátast a látványtól a Vizsga biztosról már nem is beszélek!!.
Öregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt . Gondolom másoknak is tetszik a JAWA riksa . Csodálkozom is hogy senki nem csap bele egy ilyenbe -pdig a legszebb a témakörben: https://www.google.hu/search?q=jawa+...w=1280&bih=608
Komment