Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szevasztok

Én is kérek egy ilyen Mz-t!
    Bekapcsolt világítással,0 főtengelyfordulattal,0 sebességgel így szaladjon alattam az út!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Május 10-én szereztem be e remekjárművet
      Üdv az MZ-sek boldog világában
      Jó kis gépek ezek, sok örömteli kilométert kívánok Neked hozzá!
      Bármiben szívesen segítünk!

Komment

Youtuben apacsavo címen látható
        PICT0014 - YouTube
        Hátha így működik.

Komment

Sok egészségben megtett km-t. A mocihoz csak annyit nem lehetett rossz gazdája mert a levett dekli belseje ezt mutatja.

Komment

No igen! Az a fránya meghajtás még javításra vár.....sok egyébbel egyetemben!!!!De csak két kezem van (és másfél lábam)a pénz hiányról nem is szólok!Első volt hogy úgy átépítsem hogy az én bénácska testem is kibírjon rajta néhány száz km-t!!!(ülés,lábtartók,pedálok,stb!)Az ülést egy ősrégi Berva üléséből csináltam!Így készül a mozgás korlátozott motor!!!( mármint nem a motor mozgása korlátozott hanem az enyém!!!!Most már 2db csípő protkóval ellátva!....de azért tegnap 300km lement!!!)
            Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2013 máj. 30, 18:06.

Komment

Che,Szevasz öreg haver!Én is örülök neked...........no és magamnak is!!!Jó fejek vagytok!!!!(hiányoztatok,de elne áruld senkinek!)

Komment

Szevasz Gyuszi!

Hol tudtál ilyen sokáig bujkálni,nekem hiányoztál az biztos,de ahogy kommenteket látom,még sokaknak.Figyelj ránk és figyelj a fórumra is,mert szükségünk van rád!

Hamarosan megalakul a fórum "gittegylete" és néha-néha Te is vállalhatnád a gitt átrágását!Örülök,hogy jó a kedved és ismét itt vagy.

Üdvözlettel:Che

Komment

Nem tom hogy az én mocim
                  "Magamról:57-éves vagyok 14-éves korom óta imádom és szerelem az öreg motorokat(azért csak motorokat mert a kasztnihoz nem értek)jelen pillanatban egy 1970-es izs-planéta-2 es van teritéken az ülés kivételével o.k."

Az a legkevesebb, hogy öregedtünk két évet, de az IZS projekttel mi lett?
                  A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Megnézheted az eredményt az albumomban vagy a Youtuben apacsavo néven vagy IZS Planeta videókon!

Che,Hosszú!!!!!!!!!!!!

Komment

Üdv ismét itt apacsavo! Mindegy, melyik oldalon állsz(orosz vagy német ) szívesen látunk!!!
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Legtöbbször a magam oldalán szeretnék állni!Hisz mindkét náció átvert már minket elégszer!..........de nem politizálok!Imádom az IZS-t de sajnos most nem sikerült megfelelő példányra lelnem!Nekem fontos hogy rendezett papírjai legyenek mert járni szeretnék velük!Szerintem az a felújjítás mérték egysége hogy mennyi ezer km-t tud vele a felújjító megtenni!...........de ez csak az én hagymázas agyam szüleménye....nem muszály eggyet érteni vele!Minden esetre most ez a 85-ös ETZ-van!A nyarat végig motorozom vele aztán ősszel szétszedem!Sok a javítani való rajta!!!(pl:..valami rejtélyes okból alig találom az üres fokozatot!)Biztosan túl béna vagyok hozzá..........de az IZS-en mindig megtaláltam!.....a Borsodnádasdi szerpentinen!(ugyan itt készült fotó az IZS-ről is!)....a Maconkai víztározónál!!!!!

Komment

pl:..valami rejtélyes okból alig találom az üres fokozatot!) Biztosan túl béna vagyok hozzá..
                          Kedves apacsavo!
                          Én is azt hittem, hogy bénázok vele, de ETZ-és barátaim visszaadták megtépázott motoros önbizalmamat. Ugyanis azt tanácsolták, hogy még kicsit guruljon a moci, úgy próbáljam megkeresni az "ürest". Nehéz megszokni, mert ha pl. hirtelen kell megállni, nincs idő ürest keresgélni. Olyankor leszoktam szállni és egy lábon tolva, löködve valahogy megkeresem azt a "fránya ürest". Na de ez két csípőprotézis műtéttel az ember életében, a cirkuszi mutatványok határait súrolja.
                          A magam részéről minden tiszteletem a Tiéd, hogy ilyen komoly orvosi beavatkozások után sem merül fel benned a gondolat más hobbiról. Ilyen fanatikus emberek előtt mindig megemelem a kalapom!
                          Jó egészséget, Gyula!

Komment

Attól félek ha gyalogolok elesek!Ezért inkább motorozok!1968-ban egy öreg Pannoniával mentem először!Most meg már minek abba hagyni..........................erre a kis időre!!!!

Komment

1968-ban egy öreg Pannoniával mentem először!
                              Akkor az még nem volt öreg!

Komment

Szóval, hűtlen lettél a márkához. Pedig te mondtad " Izs nélkül lehet, de minek " Az ETZ vel semmi baj nincs. Igaz , az enyémet én toltam ki a Centrumból, de egy kondicserén, meg egy lepörgött kuplungkosáron kívül semmi bajom nem volt vele. Még gyújtást sem állítottam soha rajta. Egyébként egy 250 est én is kívánok magamnak, de egy BK 350-est meg még jobban kívánnék, meg egy ........meg egy......

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X