Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78
    Őszintén szólva, életemben eddig nem sok helyen találkoztam frissen megmunkált bronzzal, így simán elhittem.

...Én is elhinném. Talán a szinter bronzot az olajos tapintása elárulja, de nem biztos, hogy meg tudnám állapítani.
    Egy esztergályosnak viszont tudnia kellene, hogy miből dolgozik. Persze egy esztergányoló...

Komment

tudnia kellene, hogy miből dolgozik
      Gondolom, tudta nagyon jól.
      Csak -javítsatok ki ha tévedek- a sárgaréz sokkal olcsóbb, így nagyobb volt a haszna.
      4000 Ft-ot kért, ebből mennyi lehetett az ő költsége, munkaideje. Ahogy Sepy is írta, a szakértelmet kell megfizetni, na ez itt úgy néz ki nem nyomott túl sokat... De ez már mindegy is, bízom ebben az esztergályosban. Már a hozzállása is egész más volt, elmagyarázta hogy mi lesz a folyamata... Persze jó részét nem értettem a szakszavak miatt, de a lényeget levágtam.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Gondolom, tudta nagyon jól.
        Csak -javítsatok ki ha tévedek- a sárgaréz sokkal olcsóbb, így nagyobb volt a haszna.
        4000 Ft-ot kért, ebből mennyi lehetett az ő költsége, munkaideje. Ahogy Sepy is írta, a szakértelmet kell megfizetni, na ez itt úgy néz ki nem nyomott túl sokat... De ez már mindegy is, bízom ebben az esztergályosban. Már a hozzállása is egész más volt, elmagyarázta hogy mi lesz a folyamata... Persze jó részét nem értettem a szakszavak miatt, de a lényeget levágtam.
        A lényeg, hogy nem kell másik blokkot venned Nem beszélve a hatóságoknál eltöltött idő és hozzáállás miatti idegeskedésre...

Komment

Nem beszélve a hatóságoknál eltöltött idő és hozzáállás miatti idegeskedésre...
          Na ez az! Igaz hogy a közelben találtam pár eladó blokkot, de ki tudja melyiknek mije véres, stb.
          Az enyémben legalább jók az illeszkedő felületek, menetek, stb. És utána még a hatóságoknál is átverni a dolgot.
          Már ez is sok volt nekik: szürke forgalmis, végleg kivont motor. Pláne ha még súlyosbítom a helyzetemet

Komment

Ez az és mikor készen lesz a gányolók fogják megszólni ...ez sem gyári és ennyit kérnek érte ?- címszavakkal a nem kis buktatókkal elkészült munkáinkat.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ez az és mikor készen lesz a gányolók fogják megszólni ...ez sem gyári és ennyit kérnek érte ?- címszavakkal a nem kis buktatókkal elkészült munkáinkat.
              Sepy!

"Leszólni" mindig könnyebb,mint megcsinálni... Mi, magyarok már csak ilyenek vagyunk....hibát mindig találunk, ahelyett, hogy dicsérnénk az igyekezetet....

Komment

A jelenlegi politikusoktól lehet tanulni.

Komment

Nincs ország, ahol több lenne a tehetség, mint éppen magyar földön, de egyúttal nincs ország, ahol a tehetség nehezebben tudna teljes kifejlődéshez jutni, mint éppen miközöttünk. Az idegen nemzetek négyzetre emelik kiválóságaikat, mi magyarok gyököt igyekszünk belőlük vonni. És többnyire jaj annak, aki bár csak egy arasszal is kimagaslik az átlagemberek közül. (Gróf Klebelsberg Kuno politikai hitvallása)

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nincs ország, ahol több lenne a tehetség, mint éppen magyar földön, de egyúttal nincs ország, ahol a tehetség nehezebben tudna teljes kifejlődéshez jutni, mint éppen miközöttünk. Az idegen nemzetek négyzetre emelik kiválóságaikat, mi magyarok gyököt igyekszünk belőlük vonni. És többnyire jaj annak, aki bár csak egy arasszal is kimagaslik az átlagemberek közül. (Gróf Klebelsberg Kuno politikai hitvallása)
                    Sajnos, sok az igazságtartalma,amit a Kuno gyerek mond,bár ő sem volt egy "igazhitű" magyar....lehet, ezért látta jól?!

- - - Updated - - -

Ha a moderátorok úgy látják, Hyde parkba "terelik" a mondandónkat....az utolsó párat

Komment

Szerelés közben sok minden eszébe jut az embernek. Miért ne férne el az emzések között egy kis honi mélabús kesergő, ami sajnos igaz is. Azért kivételek is vannak:
                      Egy reggel Velencébn részletes beszámolót olvastam egy német újságban a szerencsétlenségről, amely Pestet sújtotta. [1]A hír valóságos megrázkódtatásként ért. Egy rendkívüli részvét, egy eleven, ellenhálhatatlan szükség kényszerít, hogy a szerencsétlenek mellé álljak.Ezek a belső felindulások és érzések tették számomra nyilvánvalóvá a haza szó jelentését. Hirtelen visszatértem a múltba és szívemben tisztán és érintetlenül megtaláltam gyermekkori kincseit. Nagyszerű táj jelent meg szemem előtt... Magyarország volt a hazám! Én is, kiáltottam kissé nevetséges patriotizmussal, én is ehhez az erős fajhoz tartozom, én is ennek az eredendően szabad népnek a fia vagyok, amelynek még biztosan jobb napokat tartogat a sors!Ó távoli vad hazám! ismeretlen barátaim! nagy családom! Fájdalmad jajszava visszahívott hozzád – jajszavadtól mélyen találva hajtom le szégyenkezve a fejem, hogyan felejthettelek el ilyen sokáig...
                      Liszt Ferenc szavai ezek, aki jóllehet talán nyelvünket se beszélte, mégis így érzett és hazavágyott. Hogy miért illik mégis az mz-s témába? Mert németül írta.

Komment

Az a szomorú ,hogy melyen régen írták hazánkról mindezt és vele kapcsolatosan és nem mondhatni róla mégsem,hogy Itt van már a kánaán!

Komment

amit a kuno gyerek mond,bár ő sem volt egy „igazhitű” magyar

:rotfl
                          ______
                          ...........

Komment

Végül (talán ) csak ennyit a dologhoz -----eszterga is van itt , marógép is van itt , pár kiló ( különbözö ) bronz is hentereg a dobozban . Az udvaron meg a füvem olyan mint a .......
                            Én szótam...

Komment

Dongos78!

Felhívás egy keringőre, ala Joker!

Az udvaron meg a füvem olyan mint a ...

Komment

A blokkom már Őrbottyánban figyel az esztergályosnál
                                A füvezést mindenképpen szeretném megejteni, hiszen meg is igértem jól Az igéret meg szép szó ugye... Csak jelenleg úgy vagyok, hogy 3 példányban le kellene fénymásolnom magam, és még az is kevés lenne. De ami késik nem múlik alapon teszek majd egy látogatást . Hiszen még egy sörrel is lógok Sör, fű, ajjaj...
                                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 szept. 22, 09:03.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X