Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sajnos passzolom a kérdést.:-(((

Komment

Ezt az alkatreszt ismeri valaki?

Click image for larger version

Name:	DSC00838.JPG
Views:	1
Size:	44.2 KB
ID:	133282Click image for larger version

Name:	DSC00841.JPG
Size:	56.5 KB
ID:	133283Click image for larger version

Name:	DSC00843.JPG
Size:	54.8 KB
ID:	133284

A JAWA 90 -es gyuyjtasaban a megszakito kalapacsot ez az excentrikut henger emelgeti sajnos nagyon korrodalt allapotban van hiaba simogatom felek hogy hamar elfogja koptatni a megszakitokalapacs vele erintkezo feluletet, a belso atmeroje az 6mm ha valaki esetleg mar talalkozott vele valamelyk mas Jawanal (gondolom nem csak erre a modellre gyartottak) Ha esetleg lehet kapni valahol ujat az lenne a legjobb elore is koszonom az infokat Sajnos a Szlovak es Cseh reszrol semmi valasz irtam tobb helyre de nem meltatnak valaszra varok meg egy kicsit a henger lenne a legfontosabb

Name:	DSC00830.JPG
Size:	153.7 KB
ID:	133285

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ezt az alkatreszt ismeri valaki
        Szia Movisz!

Ezt konkrétan nem, de hasonló problémám volt nekem is. A bütyök felületét finom polírpapírral fel lehet csiszolni. Esztergagépen kéne megforgatni és úgy rászorítani a polírpapírt. Nagyon szép, sima felületet kapsz. Persze a köszörült felületet nem éri el, de a rozsdánál jobb.

Lehetőleg tüskére húzva, a hornyon menesztve kéne forgatni. Ugyanis, ha a vállon fogod meg tokmánnyal, akkor nem tudsz a teljes felületen csiszolni. Ügyes esztergályos megoldja.

Komment

Name:	Fénykép0363.jpg
Size:	179.5 KB
ID:	133295 miért nem jössz le!!!

Komment

Húzzad. Nem tarthatja semmi, a tengely egyforma átmérő végig...belülről fa vagy műanyagkalapáccsal próbáld jobb belátásra bírni, a fékfedéllel együtt kell lejönnie.

Name:	V16.jpg
Size:	183.6 KB
ID:	133296
            CZsolti kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Kerékkel lefele fordítottam (már csak az alváz van egyben), ráálltam és úgy húztam a felfele de nem jött a mocsok. Csapágylehúzóval szóba se állt. Egyszerűen meg makacsolta magát.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                miért nem jössz le!!!
                Na ezt én sem értem. Innen nézve simán le kéne jönnie. Ahol meg te állsz onnan meg másképp néz ki. Ráadásul össze sincs rohadva, mert fényesnek néz ki. Arra tudok gondolni, hogy szétnyomták a menetet és a menet töve megduzzadt. Egy kicsit se kotyog? A lehúzó célszerszámra még csak ötletem sincs.

Komment

Nem lehet magát a tengelyt hátulról kivenni ----mint sok más oldalkocsinál ? ---aztán már egyszerü ....?

Komment

Szia Zsíráf!

Most beszéltem azzal a kollégával, akit már szerdán is mondtam, hogy profi a témában. Azt mondja, hogy a fék is be tud úgy rohadni, hogy nem engedi az egészet lejönni. Bár neki is az a véleménye, hogy fékagyastól mindenestől gumikalapáccsal ütögetve le kellett volna már jönnie.

Remélem, hogy mire ezt olvasod, már régen aktualitását vesztette a téma. Ha nem, akkor fogalmam sincs, hogy mi lehet még a baj. Loctite csapágyrögzítő esetleg, vagy valami hasonló. Nem agyalok tovább. Légyszi írd meg mire jutottál.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Nem lehet magát a tengelyt hátulról kivenni
                      Sajnos nem lehet, mert a "legővillával" egyben van. A kereket csak "simán" le kellene húzni.

CZsolti

Még nem szedtem le mert a hétvégén vidéken voltam szüleimnél, majd ma délután (viszek védő-italt és LESZEDEM). Este beszámolok, hogy milyen eredménnyel jártam.

Komment

SIKERÜLT!!!
                        Egyik cimborám átjött és támadt egy jó ötlete. Ha már úgy is minden mindegy akkor 5 kg-os kalapács és agyunk neki. Hát attunk (az ujjamnak is) és nehezen de lejött.

A tengelyre a fékfedél is rárohadt és a kerék is. De a lényeg, hogy szétjött és nem sérült semmi (csak az ujjam).

Köszönöm mindenkinek a segítséget és a sok hasznos infót !!!
                        OdinHEM, CZsolti és kavycka kedvelte ezt.

Komment

Látod, a Szovjet villáskulcs jó mindenhez.:-)))))
                          OdinHEM, CZsolti és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Ezek után már tényleg elhiszem.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Látod, a Szovjet villáskulcs jó mindenhez.:-)))))
                              Na ezen jól kimosolyogtam magam

Gratula Zsíráf. Örülök, hogy túl vagy rajta. Az ujjadnak jobbulást.
                              zsíráf kedvelte ezt.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Hát attunk (az ujjamnak is) és nehezen de lejött.
                                De nem történt semmi hiszen vittél védő italt nem? Apum mondja mindig gyerek a verés mindennek használ csak a cserép pipának nem...
                                Titus és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X