Sajnos passzolom a kérdést.:-(((
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa & CZ
Collapse
X
-
Ezt az alkatreszt ismeri valaki?
A JAWA 90 -es gyuyjtasaban a megszakito kalapacsot ez az excentrikut henger emelgeti sajnos nagyon korrodalt allapotban van hiaba simogatom felek hogy hamar elfogja koptatni a megszakitokalapacs vele erintkezo feluletet, a belso atmeroje az 6mm ha valaki esetleg mar talalkozott vele valamelyk mas Jawanal (gondolom nem csak erre a modellre gyartottak) Ha esetleg lehet kapni valahol ujat az lenne a legjobb elore is koszonom az infokat Sajnos a Szlovak es Cseh reszrol semmi valasz irtam tobb helyre de nem meltatnak valaszra varok meg egy kicsit a henger lenne a legfontosabb
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt az alkatreszt ismeri valaki
Ezt konkrétan nem, de hasonló problémám volt nekem is. A bütyök felületét finom polírpapírral fel lehet csiszolni. Esztergagépen kéne megforgatni és úgy rászorítani a polírpapírt. Nagyon szép, sima felületet kapsz. Persze a köszörült felületet nem éri el, de a rozsdánál jobb.
Lehetőleg tüskére húzva, a hornyon menesztve kéne forgatni. Ugyanis, ha a vállon fogod meg tokmánnyal, akkor nem tudsz a teljes felületen csiszolni. Ügyes esztergályos megoldja.
Komment
-
CZsolti kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemiért nem jössz le!!!
Komment
-
Szia Zsíráf!
Most beszéltem azzal a kollégával, akit már szerdán is mondtam, hogy profi a témában. Azt mondja, hogy a fék is be tud úgy rohadni, hogy nem engedi az egészet lejönni. Bár neki is az a véleménye, hogy fékagyastól mindenestől gumikalapáccsal ütögetve le kellett volna már jönnie.
Remélem, hogy mire ezt olvasod, már régen aktualitását vesztette a téma. Ha nem, akkor fogalmam sincs, hogy mi lehet még a baj. Loctite csapágyrögzítő esetleg, vagy valami hasonló. Nem agyalok tovább. Légyszi írd meg mire jutottál.
Üdvözlettel: CZsolti
Komment
-
Nem lehet magát a tengelyt hátulról kivenni
CZsolti
Még nem szedtem le mert a hétvégén vidéken voltam szüleimnél, majd ma délután (viszek védő-italt és LESZEDEM). Este beszámolok, hogy milyen eredménnyel jártam.
Komment
-
SIKERÜLT!!!
Egyik cimborám átjött és támadt egy jó ötlete. Ha már úgy is minden mindegy akkor 5 kg-os kalapács és agyunk neki. Hát attunk (az ujjamnak is) és nehezen de lejött.
A tengelyre a fékfedél is rárohadt és a kerék is. De a lényeg, hogy szétjött és nem sérült semmi (csak az ujjam).
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a sok hasznos infót !!!
- 3 likes
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLátod, a Szovjet villáskulcs jó mindenhez.:-)))))
Gratula Zsíráf. Örülök, hogy túl vagy rajta. Az ujjadnak jobbulást.zsíráf kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát attunk (az ujjamnak is) és nehezen de lejött.Apum mondja mindig gyerek a verés mindennek használ csak a cserép pipának nem...
- 2 likes
Komment
Komment