Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

OLdalra nem billen ki
    Az már azután történik, amikor az első tartóból ki van emelve a blokk.
    120 fokig kell melegíteni?
    Amíg ki nem jön. Javasolm a házat , melegíteni, A csapágyat meg hűteni, annak már úgyis mindegy az a kis víz...
    A visszarakással gond lessz viszont. Jó lenne perselyezni, és vonalba fúrni azt a csapágyházat.
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 ápr. 18, 01:46.
    sepy és CZsolti kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sziasztok!
      Segítséget szeretnék kérni! Nekem jelenleg a 634 esen az első fényszóró felfogatás egy házilag eszkábált ill.hegesztett valami ami nekem nem igazán tetszik.A kérdés, hogy tudom a gyári tartót (láttam boltban) felszerelni? Illetve hát a teleszkópokról is lepergett a Crom. Mit tudok csinálni? Bocsánat ha túl ostoba kérdéseket teszek fel!
      A válaszokat előre is köszönőm.
      Üdv Gábor

Komment

Kiveszed a kereket. lecsupasztod a kormánykiflit (műszeregység, gyújtáskapcsoló stb) Az alsó kormánykiflin a rögzítőcsavarokat kiveszed, majd a záróanyát is. A telószárat a kormánykiflinél alaposan átfújod wd40nel, és óvatosan a menetre vigyázva kijátszod, a szerelési útmutatóban erre van egy okos célszerszám amit a záróanya helyére tudsz betekerni és azt kocogtatva kijön a teleszkóp. Érdemes a záróanyával elmenni egy esztergályoshoz és csináltatni egyet. A célszerszám alakjáról a letöltések között találsz képet, ha jól emlékszem van direkt jawa célszerszámos füzet HAmár kintvan a teleszkóp érdemes szemrevételezni a belsejét is lehet abban is cserélni kell eztazt. Krómozásról műhelyekről találsz egy egész topikot. A lámpatartó vasat pedig a teleszkóp visszarakásakor teszed be, mindkét végére felrakod a gumit, majd a teleszkópszárat bedugod az alsó villakiflibe, berakod a lámpatartót és teljesen a helyére tolod a teleszkópszárat. Remélem sikerült érthetően leírnom
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Hali Gergőke!
          Nagyon köszönöm a gyors választ! :-)
          Sokat segítettél,az alsó rőgzítő csavazok kiszedéséig
          eljutottam,de ott megállt a tudomány! :-)
          Mégegyszer köszi a segítséget
          Üdv Gábor

Komment

most látom hogy pesti vagy, ha kell van itthon célszerszám a kiszedéshez célszerszám

Komment

Köszönöm a felajánlás és a segítséget.Sikerült megoldani a problémát házilag! A felső fejből viszonylag könnyen kijött,
              az alsóval kicsit meggyűlt a bajom kicsi polír papír, mert le volt festve, olaj egy kis nógatás és kint is van. Egyébként ezt a részt le szokták festeni?
              Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, nekem ez az első ilyen vállalkozásom.

Komment

Egyébként ezt a részt le szokták festeni?
                Nem szokták. Semmi nincs vele csinálva, rozsdálni is szokott.
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Köszi hát ez le volt festve szép feketére

Komment

Fékolaj lehozza róla

Komment

Sziasztok, van esetleg valakinek egy kétkulcsos komplett féke? Mindegy hogy 634 v 638, lényeg, hogy ép legyen és normál áron.
                      Előre is köszi! Tamás

Komment

Nem vagyok tisztában az árakkal, de ez szerintem jó, komplett és új.
                        Jawa 350 634/638 fékfedél komplett, Futármotorosbolt

Komment

Szerintem nincs nekik, mert a többi helyen sincs uj ahol a készlet látszik. Egyet felhívtam, nem tudnak rendelni. Azért koszi!

Komment

Sziasztok!
                            Ujra a segítségeteket szeretném kérni. A lengővillát hogy tudom leszedni
                            Segítségeteket előre is köszönöm.
                            Udv Gábor

Komment

Légyszives nézzél szét a leírtak között " szerelési kérdések" és ott találsz ide vágót, feleletet a kérdésedre.
                              madorka kedvelte ezt.

Komment

van esetleg valakinek egy kétkulcsos komplett féke?
                                Ez elég drága sztem,de egy próbát megér:Jawa elsöfék - Veresegyház, Pest
                                ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X