Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az már azután történik, amikor az első tartóból ki van emelve a blokk.
120 fokig kell melegíteni?
Amíg ki nem jön. Javasolm a házat , melegíteni, A csapágyat meg hűteni, annak már úgyis mindegy az a kis víz...
A visszarakással gond lessz viszont. Jó lenne perselyezni, és vonalba fúrni azt a csapágyházat.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 ápr. 18, 01:46.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nekem jelenleg a 634 esen az első fényszóró felfogatás egy házilag eszkábált ill.hegesztett valami ami nekem nem igazán tetszik.A kérdés, hogy tudom a gyári tartót (láttam boltban) felszerelni? Illetve hát a teleszkópokról is lepergett a Crom. Mit tudok csinálni? Bocsánat ha túl ostoba kérdéseket teszek fel!
A válaszokat előre is köszönőm.
Üdv Gábor
Kiveszed a kereket. lecsupasztod a kormánykiflit (műszeregység, gyújtáskapcsoló stb) Az alsó kormánykiflin a rögzítőcsavarokat kiveszed, majd a záróanyát is. A telószárat a kormánykiflinél alaposan átfújod wd40nel, és óvatosan a menetre vigyázva kijátszod, a szerelési útmutatóban erre van egy okos célszerszám amit a záróanya helyére tudsz betekerni és azt kocogtatva kijön a teleszkóp. Érdemes a záróanyával elmenni egy esztergályoshoz és csináltatni egyet. A célszerszám alakjáról a letöltések között találsz képet, ha jól emlékszem van direkt jawa célszerszámos füzet HAmár kintvan a teleszkóp érdemes szemrevételezni a belsejét is lehet abban is cserélni kell eztazt. Krómozásról műhelyekről találsz egy egész topikot. A lámpatartó vasat pedig a teleszkóp visszarakásakor teszed be, mindkét végére felrakod a gumit, majd a teleszkópszárat bedugod az alsó villakiflibe, berakod a lámpatartót és teljesen a helyére tolod a teleszkópszárat. Remélem sikerült érthetően leírnom
Hali Gergőke!
Nagyon köszönöm a gyors választ! :-)
Sokat segítettél,az alsó rőgzítő csavazok kiszedéséig
eljutottam,de ott megállt a tudomány! :-)
Mégegyszer köszi a segítséget
Üdv Gábor
Köszönöm a felajánlás és a segítséget.Sikerült megoldani a problémát házilag! A felső fejből viszonylag könnyen kijött,
az alsóval kicsit meggyűlt a bajom kicsi polír papír, mert le volt festve, olaj egy kis nógatás és kint is van. Egyébként ezt a részt le szokták festeni?
Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, nekem ez az első ilyen vállalkozásom.
Komment