Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Gyula-bá!
    Lehetséges, hogy nem írtam le egyértelműen. Most pótolom. 71-es sport Cz-hez szereztem egy gyárilag rávaló 50 W-os negatív testelésű dinamót, a kéthengeresé egyszerűen zárlatos lett amivel vettem. Ez töltött is rendesen, még gázelvétel után kicsit alapjáraton is sötét maradt a visszajelző. Aztán már csak magasabb fordulatom aludt el, jelenleg abszolút nem alszik el.
    A dinamót letesztelném, csak nem vagyok biztos a gerjesztő szálban. A D pontra bekötött szál volna az?
    CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Azt szeretném kérdezni a JAWA fan társulattól , hagy mennyi lenne itthon a piaci eladható ára egy 1969 es 250 ccm Californiának ?
      A motor gyári újszerü , 12 500 km van benne .

A kérdés komoly , .....megjegyéseket kérném megtartani .

Komment

Komment

Meg ha mehetnénk vele pár kört...

Komment

A kép nem publikus - de mondom : gyári , muzeumi , hibátlan ,valós km , papír eredeti .. mi kell még ?

Komment

Komment

Egy fröccs .... :-))

- - - Updated - - -

Egy fröccs .... :-)) mi kell mégre a válasz .... :-)))
                madorka kedvelte ezt.

Komment

Milyen tankos a csepp és kocka közötti, Californian volt egy pár típus (kb 4 minimum :-) )?

- - - Updated - - -

mennyi lenne itthon a piaci eladható ára egy 1969 es 250 ccm Californiának ?
                  amennyit adnak érte :-)

Komment

1971 Jawa 250 California specifications and pictures ilyen ,mint ez .
                    ptm004 kedvelte ezt.

Komment

ez nagyon cukor :-), bár a képen is rosszul egy kéthengeres képe van fent (361-es, ha jol tudom, mert a 362-es volt a külön olajzásos kocka hengerfejes, mint ami Ba701-nek van)
                      Ez inkább gyüjteménybe való mintsem máshová, szerintem a reális itthoni értéke 6-7eFt, de külföldön szerintem ennél jóval többet is adhatnak érte. Ha gyári és nem felújított szép állapotú, akkor többet kell érjen egy felújított 360-asnál is.

- - - Updated - - -

https://plus.google.com/photos/106213599245479766865/albums/5815133436319312481?authkey=CIS6h_Hlp6eEIA
                      egy pár korabeli cikkem nekem is van ehhez a típushoz, de az korábbi verzió, ami még a régi tankot kapta. Nekem az is bejön. :-)

Komment

Jól tudod
                        Amúgy a 250-es az 590/xx típus volt. Hogy mennyit ér? nehéz megmondani.
                        Tudom favicc , de amit a piac megad érte. Itthon a Jawáknak nincs nagy értéke, mindenki a magyar motorokra utazik (néhány agyament ) kivételével) . Mindamellett vannak elszállt elképzelések is, mint pl legutóbb az a papagáj csiricsáré 362-es Szegedről 860-ért. Nos az nemzetközi összehasonlításban is aránytalanul drága.
                        wsievers és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok! 559-esbe ki milyen gyertyát használ? Mekkora hőértékűt?

Komment

Brisk 14 vagy 15 YC-t
                            Cooter kedvelte ezt.

Komment

Nekem mikor 559-esem volt én is Brisk N15 yc-vel hajtottam, volt hogy 2 évig ki sem kellett belőle venni pedig igen sokat ment a gép.
                              ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm! Vettem is egyet.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X