Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv Petya0!

Ezek a rugók a tengelykapcsoló rugói.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdv Petya0!

Ezek a rugók a tengelykapcsoló rugói.
      Akkor azok a rugók, ami a blokk bal oldalában vannak, és a váltókart tartják középen azok kaphatóak? Ki keresed nekem, ha megkérlek? Mert ezek szerint én nem tudom megkülönböztetni, pedig mindkettő volt a kezemben.

Komment

A kuplung rugója az erősebb a kettő közül. A váltókar rugója kb. 10mm átmérőjű ,azt elég könnyen összenyomod két ujjal is.Sajnos mérni nem tudom,mert ahhoz szerelnem kellene.
        Fergusson kedvelte ezt.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A kuplung rugója az erősebb a kettő közül. A váltókar rugója kb. 10mm átmérőjű ,azt elég könnyen összenyomod két ujjal is.Sajnos mérni nem tudom,mert ahhoz szerelnem kellene.
          Oké, ha a kezemben van megkülönböztetem, csak így képről nem. Szóval a motoren.sk webshop-ból kéne kikeresni.

Komment

Szia
            sztem ez kell neked:

FEDER F

Vapéből meg an 12v-os persze . Keress rá ugyanitt
            St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szia
              sztem ez kell neked:

FEDER F

Vapéből meg an 12v-os persze . Keress rá ugyanitt
              Szia! Így van ez a keresett alkatrész. Köszi!

- - - Updated - - -

Tehát ha 12 V-ossá akarom alakítani, akkor kell ez:
              http://www.motoren.sk/shop/detail/2914/50
              Meg egy ilyen:
              http://www.motoren.sk/shop/detail/6294/50
              Meg persze a 12 V-os izzók, akksi. Jól/jókat írtam össze?

Komment

CSak az első link szerinti cucc kell. Annak a képén a fekete doboz a gyújtótrafó, 12v izzó, akksi stimmel az kell
                A linkelt VAPE alapvetően más rendszer mint a gyári. A gyújtás CDI , akksi nem kell hozzá, a töltés meg lendkerékmágnes, egy elektronikus szabályzóval. A második linken szereplő traó nem is lenne jó hozzá
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  CSak az első link szerinti cucc kell. Annak a képén a fekete doboz a gyújtótrafó, 12v izzó, akksi stimmel az kell
                  A linkelt VAPE alapvetően más rendszer mint a gyári. A gyújtás CDI , akksi nem kell hozzá, a töltés meg lendkerékmágnes, egy elektronikus szabályzóval. A második linken szereplő traó nem is lenne jó hozzá
                  Értem. Szóval gyújtás, akksi, izzók ami kell, a trafó pedig tulajdonképpen benne van a csomagban. Köszönöm!

- - - Updated - - -

Mennyire kell megbontani a gyári vezeték köteget? Gondolom csak a dinamóhoz, gyújtáshoz vezető kábeleket kell kicserélni. Még egy kérdés: hány Ah-s akksit célszerű venni hozzá, mekkora biztosítékot tegyek bele?
                  ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Üdv Petya0!

Ba701 olvtárs megadta a helyes választ.

Komment

Vezetekköteg marad. Csak le kell ragasztani egy semleges helyen a régi gyárit szigetelve.. Minimális a belepiszkálás kivanalma a Vape-nak. Akksit belátásod szerint, de jó ha a dobozban elfér.
                      csak a lopás gátlás miatt kell, hogy a plusz relét tudjad működtetni ami testet kapcsol a gyújtasnak.

Komment

ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Vezetekköteg marad. Csak le kell ragasztani egy semleges helyen a régi gyárit szigetelve.. Minimális a belepiszkálás kivanalma a Vape-nak. Akksit belátásod szerint, de jó ha a dobozban elfér.
                        csak a lopás gátlás miatt kell, hogy a plusz relét tudjad működtetni ami testet kapcsol a gyújtasnak.
                        Értem. Köszönöm! (így már megvan a 20 karakter )

Komment

Petya0 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Üdv az Uraknak! Úgy látom nem nagyon pörög a téma, hátha most sikerül felélénkíteni. Az 559-esemre szeretnék venni pár dolgot: egy rugót, vagyis egy párat, ami a váltó kart közép állásba hozza váltás után. Na már most, néztem a motoren.sk oldalon, de 3 fajta van.
                          1: Jawa 250 typ 559 Panelka - 1962- » Pružina spojky, 15,8x30mm, originál - Jawa 1960 - Motoren
                          2: Jawa 250 typ 559 Panelka - 1962- » Pružina spojky 15,8x30mm - Jawa 1960-- - Motoren
                          3: Jawa 250 typ 559 Panelka - 1962- » Pružina spojky 15,8x24,5- Jawa 1946-- - Motoren
                          Gondolom a harmadik kiesett az évjárat miatt ( a motorom '70 vagy '71-es), na de mi a helyzet az első kettővel? Méretre ugyan az a neve más, meg az ára. Melyik kell nekem?

A következő kérdés: A motor 6 V-os, venni szeretnék rá VAPE gyújtást, van-e lehetőség arra, hogy 12 V-ossá alakítsam az elektromos rendszert?

Köszönöm a válaszokat!
                          http://www.motoren.sk/shop/detail/753/50
                          Neked valószínű erre lenne szükséged, de nem a legjobb a cseh tudásom így nem 100%

Komment

Ti hogy rögzítettétek a rendszámtábla tartót? Akárhogy forgatom, mozgatom, nem világítja meg a lámpa, csak ha nagy szögben megdöntöm. Valaki tudna egy képet mutatni, hogy van felrakva a rendszám?

Komment

csak ha nagy szögben megdöntöm
                              Nekem is pont így van.Click image for larger version

Name:	905-cz-350-472-04-40.jpg
Views:	2
Size:	98.2 KB
ID:	143768
                              OdinHEM, Fergusson és sepy kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nekem is pont így van.[ATTACH=CONFIG]26537[/ATTACH]
                                Nem szóltak még érte? Tudtommal egy bizonyos szögnél nem lehetne tovább dönteni. Az a gond, hogy nekem nincs kiemelve a lámpám, ezért kb. 40-45 fokban kéne megdöntenem, hogy bevilágítsa.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Petya0; 2015 febr. 15, 14:20.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X