Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Akkor azok a rugók, ami a blokk bal oldalában vannak, és a váltókart tartják középen azok kaphatóak? Ki keresed nekem, ha megkérlek? Mert ezek szerint én nem tudom megkülönböztetni, pedig mindkettő volt a kezemben.
A kuplung rugója az erősebb a kettő közül. A váltókar rugója kb. 10mm átmérőjű ,azt elég könnyen összenyomod két ujjal is.Sajnos mérni nem tudom,mert ahhoz szerelnem kellene.
A kuplung rugója az erősebb a kettő közül. A váltókar rugója kb. 10mm átmérőjű ,azt elég könnyen összenyomod két ujjal is.Sajnos mérni nem tudom,mert ahhoz szerelnem kellene.
Oké, ha a kezemben van megkülönböztetem, csak így képről nem. Szóval a motoren.sk webshop-ból kéne kikeresni.
Tehát ha 12 V-ossá akarom alakítani, akkor kell ez:
http://www.motoren.sk/shop/detail/2914/50
Meg egy ilyen:
http://www.motoren.sk/shop/detail/6294/50
Meg persze a 12 V-os izzók, akksi. Jól/jókat írtam össze?
CSak az első link szerinti cucc kell. Annak a képén a fekete doboz a gyújtótrafó, 12v izzó, akksi stimmel az kell
A linkelt VAPE alapvetően más rendszer mint a gyári. A gyújtás CDI , akksi nem kell hozzá, a töltés meg lendkerékmágnes, egy elektronikus szabályzóval. A második linken szereplő traó nem is lenne jó hozzá
CSak az első link szerinti cucc kell. Annak a képén a fekete doboz a gyújtótrafó, 12v izzó, akksi stimmel az kell
A linkelt VAPE alapvetően más rendszer mint a gyári. A gyújtás CDI , akksi nem kell hozzá, a töltés meg lendkerékmágnes, egy elektronikus szabályzóval. A második linken szereplő traó nem is lenne jó hozzá
Értem. Szóval gyújtás, akksi, izzók ami kell, a trafó pedig tulajdonképpen benne van a csomagban. Köszönöm!
- - - Updated - - -
Mennyire kell megbontani a gyári vezeték köteget? Gondolom csak a dinamóhoz, gyújtáshoz vezető kábeleket kell kicserélni. Még egy kérdés: hány Ah-s akksit célszerű venni hozzá, mekkora biztosítékot tegyek bele?
Vezetekköteg marad. Csak le kell ragasztani egy semleges helyen a régi gyárit szigetelve.. Minimális a belepiszkálás kivanalma a Vape-nak. Akksit belátásod szerint, de jó ha a dobozban elfér.
csak a lopás gátlás miatt kell, hogy a plusz relét tudjad működtetni ami testet kapcsol a gyújtasnak.
Vezetekköteg marad. Csak le kell ragasztani egy semleges helyen a régi gyárit szigetelve.. Minimális a belepiszkálás kivanalma a Vape-nak. Akksit belátásod szerint, de jó ha a dobozban elfér.
csak a lopás gátlás miatt kell, hogy a plusz relét tudjad működtetni ami testet kapcsol a gyújtasnak.
Ti hogy rögzítettétek a rendszámtábla tartót? Akárhogy forgatom, mozgatom, nem világítja meg a lámpa, csak ha nagy szögben megdöntöm. Valaki tudna egy képet mutatni, hogy van felrakva a rendszám?
Nekem is pont így van.[ATTACH=CONFIG]26537[/ATTACH]
Nem szóltak még érte? Tudtommal egy bizonyos szögnél nem lehetne tovább dönteni. Az a gond, hogy nekem nincs kiemelve a lámpám, ezért kb. 40-45 fokban kéne megdöntenem, hogy bevilágítsa.
Utoljára szerkesztve a következő által: Petya0; 2015 febr. 15, 14:20.
Komment