Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv Petya0!

Ezek a rugók a tengelykapcsoló rugói.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdv Petya0!

Ezek a rugók a tengelykapcsoló rugói.
      Akkor azok a rugók, ami a blokk bal oldalában vannak, és a váltókart tartják középen azok kaphatóak? Ki keresed nekem, ha megkérlek? Mert ezek szerint én nem tudom megkülönböztetni, pedig mindkettő volt a kezemben.

Komment

A kuplung rugója az erősebb a kettő közül. A váltókar rugója kb. 10mm átmérőjű ,azt elég könnyen összenyomod két ujjal is.Sajnos mérni nem tudom,mert ahhoz szerelnem kellene.
        Fergusson kedvelte ezt.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A kuplung rugója az erősebb a kettő közül. A váltókar rugója kb. 10mm átmérőjű ,azt elég könnyen összenyomod két ujjal is.Sajnos mérni nem tudom,mert ahhoz szerelnem kellene.
          Oké, ha a kezemben van megkülönböztetem, csak így képről nem. Szóval a motoren.sk webshop-ból kéne kikeresni.

Komment

Szia
            sztem ez kell neked:

FEDER F

Vapéből meg an 12v-os persze . Keress rá ugyanitt
            St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szia
              sztem ez kell neked:

FEDER F

Vapéből meg an 12v-os persze . Keress rá ugyanitt
              Szia! Így van ez a keresett alkatrész. Köszi!

- - - Updated - - -

Tehát ha 12 V-ossá akarom alakítani, akkor kell ez:
              http://www.motoren.sk/shop/detail/2914/50
              Meg egy ilyen:
              http://www.motoren.sk/shop/detail/6294/50
              Meg persze a 12 V-os izzók, akksi. Jól/jókat írtam össze?

Komment

CSak az első link szerinti cucc kell. Annak a képén a fekete doboz a gyújtótrafó, 12v izzó, akksi stimmel az kell
                A linkelt VAPE alapvetően más rendszer mint a gyári. A gyújtás CDI , akksi nem kell hozzá, a töltés meg lendkerékmágnes, egy elektronikus szabályzóval. A második linken szereplő traó nem is lenne jó hozzá
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  CSak az első link szerinti cucc kell. Annak a képén a fekete doboz a gyújtótrafó, 12v izzó, akksi stimmel az kell
                  A linkelt VAPE alapvetően más rendszer mint a gyári. A gyújtás CDI , akksi nem kell hozzá, a töltés meg lendkerékmágnes, egy elektronikus szabályzóval. A második linken szereplő traó nem is lenne jó hozzá
                  Értem. Szóval gyújtás, akksi, izzók ami kell, a trafó pedig tulajdonképpen benne van a csomagban. Köszönöm!

- - - Updated - - -

Mennyire kell megbontani a gyári vezeték köteget? Gondolom csak a dinamóhoz, gyújtáshoz vezető kábeleket kell kicserélni. Még egy kérdés: hány Ah-s akksit célszerű venni hozzá, mekkora biztosítékot tegyek bele?
                  ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Üdv Petya0!

Ba701 olvtárs megadta a helyes választ.

Komment

Vezetekköteg marad. Csak le kell ragasztani egy semleges helyen a régi gyárit szigetelve.. Minimális a belepiszkálás kivanalma a Vape-nak. Akksit belátásod szerint, de jó ha a dobozban elfér.
                      csak a lopás gátlás miatt kell, hogy a plusz relét tudjad működtetni ami testet kapcsol a gyújtasnak.

Komment

ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Vezetekköteg marad. Csak le kell ragasztani egy semleges helyen a régi gyárit szigetelve.. Minimális a belepiszkálás kivanalma a Vape-nak. Akksit belátásod szerint, de jó ha a dobozban elfér.
                        csak a lopás gátlás miatt kell, hogy a plusz relét tudjad működtetni ami testet kapcsol a gyújtasnak.
                        Értem. Köszönöm! (így már megvan a 20 karakter )

Komment

Petya0 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Üdv az Uraknak! Úgy látom nem nagyon pörög a téma, hátha most sikerül felélénkíteni. Az 559-esemre szeretnék venni pár dolgot: egy rugót, vagyis egy párat, ami a váltó kart közép állásba hozza váltás után. Na már most, néztem a motoren.sk oldalon, de 3 fajta van.
                          1: Jawa 250 typ 559 Panelka - 1962- » Pružina spojky, 15,8x30mm, originál - Jawa 1960 - Motoren
                          2: Jawa 250 typ 559 Panelka - 1962- » Pružina spojky 15,8x30mm - Jawa 1960-- - Motoren
                          3: Jawa 250 typ 559 Panelka - 1962- » Pružina spojky 15,8x24,5- Jawa 1946-- - Motoren
                          Gondolom a harmadik kiesett az évjárat miatt ( a motorom '70 vagy '71-es), na de mi a helyzet az első kettővel? Méretre ugyan az a neve más, meg az ára. Melyik kell nekem?

A következő kérdés: A motor 6 V-os, venni szeretnék rá VAPE gyújtást, van-e lehetőség arra, hogy 12 V-ossá alakítsam az elektromos rendszert?

Köszönöm a válaszokat!
                          http://www.motoren.sk/shop/detail/753/50
                          Neked valószínű erre lenne szükséged, de nem a legjobb a cseh tudásom így nem 100%

Komment

Ti hogy rögzítettétek a rendszámtábla tartót? Akárhogy forgatom, mozgatom, nem világítja meg a lámpa, csak ha nagy szögben megdöntöm. Valaki tudna egy képet mutatni, hogy van felrakva a rendszám?

Komment

csak ha nagy szögben megdöntöm
                              Nekem is pont így van.Click image for larger version

Name:	905-cz-350-472-04-40.jpg
Views:	2
Size:	98.2 KB
ID:	143768
                              OdinHEM, Fergusson és sepy kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nekem is pont így van.[ATTACH=CONFIG]26537[/ATTACH]
                                Nem szóltak még érte? Tudtommal egy bizonyos szögnél nem lehetne tovább dönteni. Az a gond, hogy nekem nincs kiemelve a lámpám, ezért kb. 40-45 fokban kéne megdöntenem, hogy bevilágítsa.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Petya0; 2015 febr. 15, 13:20.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X