Szinte már tökéletes. 2 nagy hibáját látom. Lazák a csavarok, és kopott a munkavédelmi matrica. ;-))
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motoremelő
Collapse
X
-
most nézem , hogy a 4-dik képet rosszul tettem be - de talán így is látható az a fekete zártszelvény amit be lehet tűzni a kialakított fülekbe --elöl-hátul--mindkét oldalon . Ezekre igény szerint egy átdugott seprűnyélre fel lehet támasztani a motort . De volt hogy magasabb " kapfát " csináltam , aztán felkötöttem a KORMÁNYnál fogva . De ez a rendszer elég sok variációt tesz lehetővé .
- 3 likes
Komment
-
Szerintem meg , egy veterános felújításhoz egy ilyen segédeszköz a legjobb
,,joker"-nek! A jövő héten muszály lesz elmennem a kipufogó szervízbe!Az ott van tőletek nem messze!Ha nem zavarlak benéznék!Előtte oda szólok telefonon!Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 márc. 16, 16:47.
- 1 like
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak így egyszerűen.
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos nincs. Miből gondolod?
- 5 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseazonnal fel akarna erre ülni
- 4 likes
Komment
-
Az én kislányom „csak” a váz festésének ütésállóságát tesztelte egy fém felmosónyéllel."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment