Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Pedig én csak segítettem neki sarat keresni,és engedtem dolgozgatni...
Na pont ugyanilyen nekünk is van...meg hogy még a hűtőből kivett joghurtot se lehet odaadni, hanem meleg vízben langyítani kell...meg a francokat. Olyan korlátolt szülők vannak komolyan mondom, azzal a mit csinálnak épp az ellenkező hatást érik el. Egészséges, életre való gyerekek helyett, a széltől is óvott, állandó betegeskedő, nyűglődő utódokat nevelnek!
Totál felüdülés ahogy Apacsávó unokája mindenben benne van, ahogy kell. És ahogy mi is voltunk. Csak gratulálni tudok!
Na ezt inkább a kocsmába dobom csak be mert elég meredek... Az alap egy 1980 körül gyártott elektromos bicaj(még ha nem is néz ki annak), emberünk kicsit feldobta egy kis extrával:
No kénytelen vagyok elfogadni mert mint jeleztem nem tudom szórol-szóra, de a lényeget megerősítetted: Kóbor Lénáról álmodozik.
Fogadjuk el Léna az álmok nője, sokkal jobb névválasztás mint pl buta lány ez ez Elizabet.
Komment