Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mondtam mér neked hogy anno haverral kóvályogtunk Miskolcon, várva az első buszt. Pirkadatkor a 20 emeletesnél kakaskukorékolást hallottunk. Körbe is jártuk, és valahonnan fentről jött a hang
Szóval nálad a műhely mögötti részen még talán jól is éreznék magukat
Attila én eme étel fogyasztását még 10 évig szeretném mellőzni utána következik majd a 2. gyerekkorom csak. Akkor igen közel leszek a két hetes korhoz!!
Máté az milyen tejbe papi!! A válaszodra biztosan használható lenne csak annyi bevált anyag mellé a sok macera? és lehet csak igen rozsdás felületre lenne jó pl. alváz?. Az alut. elhordaná és úgy nézne ki mint amit a Szuba öntöttek! Pista gépének az öntvénye is fertelmes pedig ott volt anyag bőven csak a minőség " O ".
Mai tapasztalatom - szerintem ez már rég lejárt lemez, nekem új.
Nekem mindig szükségem van egy-egy pendrive-ra, azonban sosincs kéznél. Elég lenne sok pici, mert apróbb dolgokat hozok-viszek.
Az adathordozókat Kínában gyakran hamisítják. Azaz vesznek egy olcsó, kisebb kapacitású adathordozót, elhitetik vele, hogy valójában nagyobb, majd drágábban eladják. Ettől még nem lesz nagyobb, legfeljebb a vevő bánata, hogy átverték.
A nyereségük abból áll, hogy sokan benyelik a veszteséget reklamálás nélkül.
Azonban az ebay - és elméletileg az ottani hatóságok - nem nézik ezt jó szemmel, ezért az eladókat villám gyorsan meg lehet győzni, hogy adják vissza a vételárat.
Tehát: kell rendelni valami olcsóbb pendrive-ot, lehetőleg többet. Ha megérkezik, megvizsgálni egy programmal, hogy valódi, vagy hamis a kapacitása. Ha valódi, akkor nyertél. Ha hamis, akkor meg kell reklamálni, pénzt azonnal visszakapod, a pendrive-ot megtarthatod.
Az eszközt pedig át lehet állítani, hogy a valódi kapacitását mutassa ( általában 4-8gb) és van pár hibátlan pendrive-od ingyen.
Mint mondtam, nekem a mennyiség számít, mindig legyen egy kéznél. Ugyanis elszórom. Mint mindent. Nagyjából ezért vettem vagy 50 darab pz2 bitet, mert úgy tele van szórva a műhely, mindenhol van egy.
A 0Ft/db és jó esetben a 800Ft/db árral érdemes vacakolni. A megbízhatatlanság miatt sose tárolok adatot ilyen eszközön. Párszor már láttam kollégákat sírni, hogy a PhD tézis, a munkaanyagok és a családi képtár eltűnt a pendriveról.
Komment