Sziasztok! Nem tartom magam rasszistának, de fajokra osztom az emberiséget!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Én sem vagyok az. De.... 10 csoportba osztanám a "polgárokat" amit minden hivatalos iratban a számmal jelölném. Első csoport: Akinek az ősei a hazát építették,esetleg vérüket ontották érte,s itt adóznak dolgoznak. Utolsó: Élősködő,kártékony létforma. Közötte a lépcsőkőn lehet feljebb,lentebb kerülni... s a számok alapján járnának bizonyos kedvezmények. Ez az elosztás véleményem szerint jót tenne a társadalom rendbetételéhez.
- 6 likes
-
Jó elgondolás Atti,-indulj a választásokon,-én rád fogok szavazni és akkor a veterános petíciónk is rendbe lenne!
A rasszizmussal kapcsolatosan egy észrevétel,-azt már velünk szemben,mint őslakosokra hat,mi vagyunk lassan azok,akiket diszkriminálnak és üldöznek.
Rohadt világ ez,úgy-ahogy van és semmi reményt nem látok a jobbulásra,pedig tennék érte szívesen,de mit?
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
Rendet csak drasztikus eszközökkel lehet tartani,aminek a rendetlenek és akiknek ebből hasznuk van,nem örülnének. A programom ismertetése után gyorsan merénylet áldozatává válnék..
Pl: Azonnali elszámoltatás visszamenőleg,a károkozások behajtása(rokonok,család,kapcsolatok) amíg a kár meg nem térül. Felelős kormány. Mentelmi jog megszüntetés...sőt..hivatali bűnökért sokszoros büntetés. Kényszermunka a börtönökben, s az erőszakos elkövetők halálozási arányának növelése a végrehajtási intézetekben. Magyar gazdaság,gyárak építése(ellenben a betelepülő kizsákmányolókkal szemben)...stb...stb..
- - - Updated - - -
Volt egyszer Szép Nagy Magyarország. Komoly gyárakkal,termékekkel,ipari vívmányokkal. Volt mezőgazdaság is minőségi terményekkel,növénynemesítőkkel. De sokat kellett azért dolgozni egyeseknek,hogy mindez tönkre menjen..
- 6 likes
Komment
-
Hogy az iparunk , és mezőgazdaságunk által most már nem termelt javakat az "egyesektől", vagy ismerőseiktől , (vagy megvásárlóiktól ....) szerezhesd be aranyért , jó sz@r minőségben ! Erről szólt a módszerváltás és a privatizáció !Volt egyszer Szép Nagy Magyarország. Komoly gyárakkal,termékekkel,ipari vívmányokkal. Volt mezőgazdaság is minőségi terményekkel,növénynemesítőkkel. De sokat kellett azért dolgozni egyeseknek,hogy mindez tönkre menjen..
Nincs cukoripar , konzervgyárak hébe - hóba , ipar már nem a miénk , az energiaszektor .... A Bélapátfalvi cementgyárat (európa szinten kiemelkedő méretű , jó minőséget előállító gyár) csak azért vette meg a konkurencia , hogy lebontsa !.... de még sorolhatnánk . Hogy kinek a felelősége talán tudható , de nem publikus ! Csakúgy mint az ügynöklisták , korupt politikusok , és ismeretségük .
Ebbe az országba addig rendet hogyan akarnak tenni , amig a budit ki nem hordták a kert végére ???? Már nem is mérgesítem magam , egyforma itt mind , de talán még az egész kontinensen is .
- 3 likes
Komment
-
Jópár éve már hogy a szomszédunk elhunyt, elég sokáig nem lakott ott senki, a füvet meg mi nyírtuk az udvaron, a kapuhoz volt kulcsunk.
Gondolom látták is a színes bőrűek hogy néha mi is azon a telken tartózkodunk, ezen felbuzdulva vagy 1 évvel a szomszéd halála után csengetett egy cigány hogy engedjük má be amoda mer a Pistabácsi nekiadta a kézikocsit tegnap és el akarja vinni...
Persze elküldtük hogy majd akkor elviszi ha az öreg beengedi.
Szerencsére a zárt kapun keresztül nem vitték sehova később sem.
Szerencsére a szomszédaink sokat és rendszertelenül járnak haza. És rögtön feltűnne nekik ha hívatlan vendéget látnak nálunk.
(na meg az utcában mindkét irányban van nem messze 1-1 körbe kamerázott ház)
- 5 likes
Komment
-
Mint előzőleg írtam jártunk Szlovákiában ott legálisan tarthatsz lőfegyvert / a Kormány megbízik az Állampolgárban/ így magyarázták a helyiek.Láttunk magán fegyvergyűjteményt mely több 100 db-os és jártunk magán lőtéren lőhettünk géppisztollyal és nem kellett elszámolni a hüvellyel mint anno a Néphadseregben. Dobozból mi táraztunk és nem forgatták ki a zsebeinket a végén.
- 4 likes
Komment
-
Az igazság az hogy tarthatsz ha van fegyvertartási engedélyed. Hordhatod magadnál ha fegyverviselési engedély is van. Viszont ha van és ne adj ég betörnek hozzád használhatod minden gond nélkülà½Ã¸€ .sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMint előzőleg írtam jártunk Szlovákiában ott legálisan tarthatsz lőfegyvert
Ha használtad , utána elsősegélyben kell részesitened a rablót. Hát nagy vonalakban ennyi. Szóval :engedély nélkül illegálisan van nálad és ezért bizony börtön jár !!
- 4 likes
Komment
Mi szépet láttatok? (veteránt)
Komment