Sziasztok! Nem tartom magam rasszistának, de fajokra osztom az emberiséget! És bizony ezeknek a vérében van a bűnözés... Este néztem a YouTube videómegosztón egy videót, melyben szétberheltek egy digitális fényképezőgépet. Kiemelték, hogy a vaku kondenzátora veszélyes. Nagyot üt a benne tárolt feszültség. Ezt megerősítem, mert szedtem én is szét vakut. Gyerekként. Azt gondolom, ez is egy járható út.
De... A bivaly erős gyújtást is írta valaki! Minden esetre nálam a sufnijaimat mögött korhadó szöges deszkák vannak az—¹ avarban. Véletlenül ott maradtak, szöggel felfelé.
De... A bivaly erős gyújtást is írta valaki! Minden esetre nálam a sufnijaimat mögött korhadó szöges deszkák vannak az—¹ avarban. Véletlenül ott maradtak, szöggel felfelé.
Csak mi nem lettünk gazdagabbak, sajnos nem vettük észre őket.
Pl: Azonnali elszámoltatás visszamenőleg,a károkozások behajtása(rokonok,család,kapcsolatok) amíg a kár meg nem térül. Felelős kormány. Mentelmi jog megszüntetés...sőt..hivatali bűnökért sokszoros büntetés. Kényszermunka a börtönökben, s az erőszakos elkövetők halálozási arányának növelése a végrehajtási intézetekben. Magyar gazdaság,gyárak építése(ellenben a betelepülő kizsákmányolókkal szemben)...stb...stb..
Mi szépet láttatok? (veteránt)
Komment