Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Azért a fémburkolatú is jobb a nyitotthoz képest nem keni el az egész motort, jóval kevesebb port szed fel, tovább tart a kenőanyag........
Tudjuk ma nem a taróság a lényeg, nem a környezetkímélés a dizájn és az utólag eladott alkatrészek halmaza. A mai technológiával régen futhatna a lánc teljesen zárt házban,olajban olyan méretezéssel,hogy soha vagy nagy ritkán kellene cserélni...
Csak félve kérdezem: nem az ilyesféle meghajtást hívják kardántengelyesnek?
Nem azért hogy szőrszálhasogassak de a szíj elég messze van egy gumi szíjtól (igen tudom más is van benne).... Egyelőre kipróbálom hogy olajozóval hogy fest a dolog, esetleg ha nem jó utána elkezdek agyalni valami porvédőn.....
Tudom van rá szaktopik, dehamár itt vagyok
El szeretném adni a Horexet. Előkotortam a szürke forgalmiját, de abban még az 1969-es lakcimem van ami rég megváltozott, még az utcanév is. Emlékeim szerint mintha kivonták volna forgalomból, de semmi papír nhem került elő
Olvasgatom a gépjármű eladás törvényeit Mindenhogy, vagy külföldről behozott vagy hazai járműröl beszélnek ahol mindig szerepel a törzskönyv, műszaki vizsga, forgalmi engedély
Esetemre nem találtam trv-t. Nem akarom forgalomba helyezni, csak a lakcimemet átírni
Mibe irják át vajon, a régi szürkébe vagy az ujra?
A blokkszám sem stimmel, mert a számsor végén van egy R betü, de anno a vizsgákon csak legyintettek, hogy az nem érdekes. Nade mára változott a világ, főbe lőnek akármi eltérésért, megkeseriti a hivatal az életet.
Írtam a 1818.hu-nak, meglátom lesz-e valami érdemleges válasz
Majd elfelejtettem
Csoda hogy még élek, tönretett a hivatali gépezet
Le kellett adni a rendszámot. Kikutatták hogy a külföldi tulaj elhalálozott
Azt hittem infarktust kapok amikor leszereltem a rendszámokat
Értesitették a harmadik országbeli valami hivatalt hogy itt egy örökség
Kértem hogy amig rendeződik ne vegyék le a rendszámot. Levették. TRV..az TRV..
Irtam a tulaj fiának, válaszolt is hogy enyém az autó, milyen papir kell
Irtam hogy póthagyatéki és erediröl hiteles másolat hogy ő az örökös
Azóta csönd
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2023 jún. 26, 14:30.
Bírná egyáltalán a műanyag azt a tempót amivel egy lánc mozog egy ekkora dögön?
A mai műanyagok :lazán !
Azért a fémburkolatú is jobb a nyitotthoz képest nem keni el az egész motort, jóval kevesebb port szed fel, tovább tart a kenőanyag........
Tudjuk ma nem a taróság a lényeg, nem a környezetkímélés a dizájn és az utólag eladott alkatrészek halmaza. A mai technológiával régen futhatna a lánc teljesen zárt házban,olajban olyan méretezéssel,hogy soha vagy nagy ritkán kellene cserélni...
Mert azzal a lendülettel álltam neki hogy nem lehet olyan vészes nem kell kesztyű(elfogyott), tipikus "először jó ötletnek tűnt" eset. Alig bírtam levakarni magamról a ramatyot. Azt hiszem benevezek láncolajozóra, meglehet az után is takarítani kell de talán nem lesz ennyire borzalmas......
Miért? Évente érdemes. Ezért is akartam kardánost...nagyon untam kenegetni és takarítgatni a szutykot és a felni és az idomok is mindig kaptak belőle. Bolond divat a burkolat nélküli lánc......
Leave a comment: