és nem kimondottan kormánypátiságáról híres oldalt olvasok és ott nem tapasztalok ilyen t
legfeljebb van véleményem
néhány dologról..
legfeljebb van véleményem
néhány dologról..

Bár ahogy mondani szokták , a borászkodás nem a szüreteléssel kezdődik .
Kb egy hónapja, hogy átment a műszakin a gép. Az elsőn a fékek miatt bukott el, utána vettem két másik kereket, amivel minimális volt a fékhatás ingadozása és így már át is ment. Egy hétre rá erőt gyűjtöttem az okmányirodához is, ahol a szürke forgalmi hiteles másolata és az abban lévő, de műszakin bejegyzett másik motorszám miatt a szokásosnál nehézkesebben de sikerrel nyilvántartásba lett véve a P10, és persze új rendszámot is kapott. 
Egy pár kép a gépedről?, az előzetesben is jól nézett ki. Akkor jövőre Kesziben?? bővíted a Pannoniások táborát.? Ez az idő ha Te is birod optimális bejáratós idő most még nem gond ha kissé füstöl.
A félmeleg állapot volt a nehéz indulás oka, mert a második megállómtól már rúgásra indult. A háromnegyed hetes visszaindulás okán kipróbálhattam élesben is a világítást. Nem tudom, hogy másé milyen, de ez majdnem eléri egy ETZ 12 Voltos fényerejét, pedig minden gyári, még nem is válogattam össze lendkereket és gyújtást, mert amit a blokkal vettem az van benne most is. Pihenőket nem tartottam, hazafelé két falu között volt, hogy óra szerint 80-al szaggatam az úton. Úgy tűnik jól sikerült a fúrás, és a szerelés is. Hosszú távon gyorsabban a bejáratás vége után sem tervezek menni vele. Így remélhetőleg sokáig bírja majd a használatot.
. Egy tipp a karbi alatt megvan a műa. tömítés nem csak papír van?, hozzá való és új a kondi?. Örülök neki, hogy kész a géped.
lassan készül,mert az ilyenek miatt mindig a sor végén van.
A bolt előtt előtt állt egy 131-es 2,5 D Fiat,de eltűnt mire kijöttem. Mentem a következő boltba a maradék cuccért és ott volt a parkolóban...persze nem hagytam szó nélkül,lett belelőle egy laza órás beszélgetés..
Falubeli a tulaj,jót beszélgettünk... gyerekkorom kedvence a 131, nagyonn szerettem volna,de akkor más jutott.
Vasárnap elindultam fél egykor,kinyitottam a kaput.. persze csörgött mindkét telefon..
fél óra... kiálltam az autóval.. egy vendég.. majd egy óra..
Mikor elköszönt,melegváltásban a következő..
Hát persze hogy elkéstem, s nem tudtam végezni mert este már volt szervezett találkozó. Most dömping van,rohanás ezerrel hogy tél előtt végezzek a jó időhöz kötött munkákkal.
Komment