Nem tudom miért kell üldözni azt a szegény vakondot,-az igaz,hogy csinál egy kevés kárt,de ez elenyészően kevesebb,mint a rozsda,vagy mint mi emberek csinálunk.Nálunk is mist dolgozik a krumpli ültetvényben,de had dolgozzon,pusztítja a kártevőket,oszt jól van,legfeljebb egy kicsivel kevesebb krumpli lesz,azt meg kibírjuk.A vakond egy természetes talajfertőtlenítő,bár úgy tudom,hogy a férgek lárváin kívül a földi giliszta is az étrendjén van,de ennyi alagút ásásához kell a kalória.
A szúnyogbombázót sem nagyon szeretem,mert az igaz,hogy kellemetlen a szúnyogcsípés és már esetleg betegséget is terjeszthet,viszont a fecskéknek hogyan lesz tápláléka,ha kiírtódik a szúnyog és egyéb rovarok,vagy esetleg félig mérgezett bogarakat esznek,amit úgy vélek nem válik a javukra.Amennyiben hagynák elszaporodni ismét a fecskéket,úgy gondolom,hogy szúnyog is lényegesen kevesebb lenne.Most,hogy sok a szúnyog,hát marad az AUTÁN és már nem is kóstolgatnak ezek a dögök.
A természet csodálatos egyensúlyban lenne,ha mi emberek nem bontanánk meg azt.
Üdvözlettel:Che
A szúnyogbombázót sem nagyon szeretem,mert az igaz,hogy kellemetlen a szúnyogcsípés és már esetleg betegséget is terjeszthet,viszont a fecskéknek hogyan lesz tápláléka,ha kiírtódik a szúnyog és egyéb rovarok,vagy esetleg félig mérgezett bogarakat esznek,amit úgy vélek nem válik a javukra.Amennyiben hagynák elszaporodni ismét a fecskéket,úgy gondolom,hogy szúnyog is lényegesen kevesebb lenne.Most,hogy sok a szúnyog,hát marad az AUTÁN és már nem is kóstolgatnak ezek a dögök.
A természet csodálatos egyensúlyban lenne,ha mi emberek nem bontanánk meg azt.
Üdvözlettel:Che
A túlállított kuplunggal természetesen csúszott, de a kart behúzva összezárt. Fordítva működik,de teljes oldást nem tudtam elérni. Kíváncsi vagyok miféle csodát találok belül..
szólok ha kell.....inkább veszek
!
Komment