Sziasztok Fiúk! Rég nem jártam erre, de most bekukkantottam...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
A hajózható vizekenbazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede most bekukkantottam...
biztos nincs térerő.....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Vett egy Izst. Én láttam.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hajózható vizeken
biztos nincs térerő.....
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Te még nézed az Ural.hu/Izs.hu oldalakat? Bazsimoci meg használja is. Ez elképesztő!wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn láttam.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
A tölcsérből gondolom,hogy fröccsöntő,de csak tipp.Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemilyen nyomató, vagy présgép ez ami a képen van?
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Karosszérialakatosé volt, valami más lehet.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tölcsérből gondolom,hogy fröccsöntő,de csak tipp
Az első képen fent, jobboldalt van egy rövid pneumatikus cső, itt sűrített levegő mehet bele.
Gondolom a fej részében lehet egy rövid útú munkahenger, ami a nyomatást, préselést végzi.
A kézi tekerővel a fej alatti "tengelyt", szerszámot lehet le-fel állítani.
Gondolom, ez az alsó rész durva megközelítésére való, a munkát pedig a munkahenger végzi.
Nem az enyém a szerkezet, szétszedni, megnézni nem tudtam, hogy mi van a burkolatok alatt.
Gépkönyv sincs hozzá. Rákerestem a neten, de sehol nem találtam hozzá valami leírást.
- 3 likes
Komment
-
Ugyan már, kicsit leült a fórum mert a jelenlegi bizonytalan helyzetben sokan inkább befagyasztották a projektjeiket hogy legyen tartalékuk. Legalábbis én így gondolom, aztán hogy mennyi köze van a valósághoz azt sajnos nem tudhatom. (Plusz nem mindenkinek fűtött a műhelye, vagy nincs is és hidegben dolgozni nem a legjobb.)mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a VF-egyre csendesebb,szerintem az utolsókat rúgja...
- 3 likes
Komment
-
Remélem mátéapu -nak nem lesz igaza. Mindig vannak "csendesebb" időszakok. Most itt vannak az ünnepek, gondolom ezzel van mindenki elfoglalva. Aztán, majd amikor jön a tavasz, talán belendülünk a kellemesebb, melegedő idő közeledtével. Én sem szívesen megyek ki a hideg műhelybe, pedig lenne mit csinálni.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgyan már, kicsit leült a fórum
- 4 likes
Komment
-
"Rossz" témába küldted, van külön karácsonyos topik:Kopasz 1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindenkinek, tagoknak és látogatóknak is nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
https://veteran.forum.hu/forum/cseve...e16#post229409
A válaszom nem vágott témába azért írtam ide.
- 3 likes
Komment
-
Későn vettem észre, hogy van karácsonyos téma, ezért írtam ide.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Rossz" témába küldted
Mikor észrevettem, utána a karácsonyos témába is írtam.
Bocsánat!
- 5 likes
Komment

Komment