Az a pár ló is meg tud bokrosodni ám
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Sziasztok!!!
Ígértem régebben képeket infókat. Sajnos igen sokáig nem vitt arrafelé az utam, viszont a múlthéten tudtam 5 percet szakítani, és gyorsan benéztem.Változott a kínálat. Most ez van kint. Árakat kérdeztem ,kutyafuttában. Alkatrészt nem adnak csak egyben. MZ 150, valami talán Moszkva (nem értek hozzá, nem is ismerem:-((() 200 ,IZS 150.
- 5 likes
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePannonia p20 as karburátor Tata ”¢ apród.huOdinHEM és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyárinak, gyári, csak köze nincs a P-20 hoz.
http://aprod.hu/hirdetes/pannonia-km...2b9660bb;r:;s:
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMer' ez itten egy P20-as, ami kéthengeres, és onnét lehet felismerni, hogy két 'kéménye' van!
Hurrá akkor nekem is 20-om van.:-)))))
Komment
-
Nah odafenn kitettek magukért :
Közélet: változnak a jogosítványszerzés feltételei - Új kategóriák a motoros képzésben - SportMotor
Facán felfutnak majd ettől az árak... Azt hiszem még marad a babszi és majd 2015-ben leteszem a korlátlant...
Komment
-
Ha jól értelmezem, az én A korl. jogsimból ez lesz?
Az "A korlátozott" kategória helyére az "A2" fog lépni jövő január közepétől. Ez a kategória a 18. év betöltésétől érhető el, és csak olyan motorkerékpárt szabad vele vezetni, amelynek 35 kW a teljesítménye, és nem haladja meg a 0,2 kW/kg teljesítmény és tömeg arányt ."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Igazad van Mir-mur! Kissé el volt szabadulva "itten má" a 150-es 125-ös ötvenespapírokkal.... még mielőtt vettem volna
a motoromat gondolkoztam RENDSZÁMOS 125-ös robogón, természetesen 100 hirdetésből találtam 20-at.. a többi meg "olaszbólbehozott ötvenespapírokkal" volt!
Nem volt ez így okés sehogy se, hogy a tizenéves "kiscsávók" 110-el előzzenek le rendszám, semmi papír, jogsi nélkül. :S
ps: Itt Szeged városába a rend őrei már a mostani nyáron rámentek ezekre a mókás kis gyerekekre, így elkezdett fogyogatni a száguldozó
robogós banda.
- 4 likes
Komment
Komment