jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Szia!pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok! Jagdtigger! Volt mostanság felétek olyan 100 Méter és 500 Méter sugarú körzetben főnyomócső javítás? Vagy esetleg szivattyú/ átemelő létesítmény karbantartás? Lehet ez szilikonzsír (vagy bármi kenőcs), amit a csövek össze tolásához használnak... Kenőszappan és faggyú sem kizárt.
Javításról nem tudok, viszont az utca eléggé új. Nem sokkal ideköltözésem után került sor az aszfaltozásra (tavaly).
- 1 like
Komment
-
Nofene. A Kisalföld meg azt írta nemrég, hogy jó minőségű az ivóvíz...jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz meg mégis mi a nyavalya lehet?
Komment
-
Majd igyekszem elcsípni őket, éjjeles műszak miatt kicsit nehéz lesz......pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, akkor kéne egy kérdezősködést indítani a szomszédokkal. Lehet nem csak nálad van ez a trutyi!
- 1 like
Komment
-
Itt későn kapom meg az értesítéseket, ezért én is jobban inkább a Facét használom. Persze, simán.nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAvagy ott is megbeszélhetnénk dolgokat?
- 1 like
Komment
-
Lehet, hogy rossz helyre írok.
Bedöglött az elektromos sövényvágóm (50 m x 2.50 m a sövény). A szomszéd benzines stihl -jét kipróbáltam és el vagyok ájulva tőle, azonnal vennem kell, de - mert vélhetően ez lesz az utolsó - gagyit nem akarok.
Ha lenne javaslat (felelősség nélkül persze
) a Stihl és a Husqvarna között vacilálok. Stihl HS-45 illetve Husqvarna 122HD60. Nagyjából azonos műszaki paraméterek és ár. Tudom mindkettővel járhatok pórul is, meg nem is, de mégis.
Ha lenne javaslat, sokat segítene, köszi.
Komment
-
Lehet, hogy rossz helyre írok.
Bedöglött az elektromos sövényvágóm (50 m x 2.50 m a sövény). A szomszéd benzines stihl -jét kipróbáltam és el vagyok ájulva tőle, azonnal vennem kell, de - mert vélhetően ez lesz az utolsó - gagyit nem akarok.
Ha lenne javaslat (felelősség nélkül persze
) a Stihl és a Husqvarna között vacilálok. Stihl HS-45 illetve Husqvarna 122HD60. Nagyjából azonos műszaki paraméterek és ár. Tudom mindkettővel járhatok pórul is, meg nem is, de mégis.
Ha lenne javaslat, sokat segítene, köszi.
Valami gond van, lehet, hogy kétszer megy el, akkor bocs.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok! Jankó51! Nem akarok bele menni abba az örök vitába melyik gyártmány a jobb! Én máshogy közelíteném meg a kérdést. Szerintem a két gyártó szervízelését és a szervízhátterét vedd górcső alá. Van e a számodra elérhető távolságban szakszervíz, ebből adódóan kell lennie üzletnek is, ahol a kellékeket betudod szerezni. Olaj, szűrő, fogyó alkatrész.... Ennek a szervíznek van e MÚLTJA? Mit mondanak a felhasználóik? Jó vagy rossz a megítélése? Van e szakmai JÖVŐJE? Mekkora az esélye a megszűnésének? Alternatív lehetőségként van e a környéken másik képviselete az XY márkának, tudsz e oda menni, ha épp úgy alakul...Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa lenne javaslat, sokat segítene, köszi.
- 2 likes
Komment
-
Azt hiszem igazad van. Az általad írt szempontok alapján a Stihl a nyerő. Van szakszervíz és üzlet is egy helyen. Eredetileg is ott akartam vásárolni, még ha kicsit drágább is (neten való rendelésekkel már többször volt problémám).pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszervízelését és a szervízhátterét vedd górcső alá.
Egyébként a Stihl kicsit nagyobb, kicsit erősebb, kicsit nehezebb és kicsit drágább, de legalább már próbáltam és tetszett.
Köszönöm a tanácsodat.
- 1 like
Komment
-
Hehehehehehehe! Kezdődik...mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor is : éljen a Husqvarna !

Tudom Husky, de csak mert gyárt motorkerékpárokat is.... Mátéapu nagy kófic vagy!
- 3 likes
Komment
-
És, ha majd úgy alakul, hogy megfáradsz testileg... Tudod majd kezelni? Fontos szempont! Nem biztos, hogy a nagyobb jobb... Bár az is igaz, hogy a strapa melókhoz a tartósság fontos! NEHÉZ kérdések ezek! Gondold át a lehetőségeket jól!Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekicsit nehezebb és kicsit drágább, de legalább már próbáltam és tetszett.
Komment

)
Komment