Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma olvastam a Veterán Apró "menthetetlen"???? Ja és eladó!!!

Nem tetsző dolog .Szerintem ez az oldal is odaér .Azt hittem megtanulom rendesen használni ,de már nem látom értelmét eltünnek az információk .....talán a papír tovább megmarad !?

Azért mégis !!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDŐTŐKNEK !!!!
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én is szeretnék beállni a sorba és Békés egészségben eltelő boldog újévet kívánok mindenkinek

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ma olvastam a Veterán Apró "menthetetlen
        Az már vagy 5 éve nem üzemel, ha nem több. Én már nem számítottam rá, hogy valaha is visszatér. Hogy ez az oldal megmarad vagy eltűnik az a fenntartókon múlik. Nem hiszem, hogy ilyesmire nincs semmi megoldás. Mondjuk nem egy kétütemű motor, ami egyszerűen javítható, de igazából nem értek az oldalhoz. Talán megváltozott a környezet és bonyolultabb mindenféle fölösleges dolgokhoz idomítani, de ha így is van a régóta működő dolgokat mi értelme ellehetetleníteni? Megférne az az újakkal is. Szerintem.

Boldog és fórumozásban gazdagabb új évet kívánok mindenkinek!

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Nem tetsző dolog .Szerintem ez az oldal is odaér
          Azért - ameddig csak lehet - tartsunk ki.
          Sepy után a sor végén: én is kívánok egészséget, békességet, boldogságot minden fórumozónak az új esztendőre.

Komment

Boldog sikerekben gazdag új évet mindenkinek!

Ami az oldalt illeti szerintem kár lenne veszni hagyni, sajnos még akkor is tulajdonosokon múlik ha át is akarjuk vállalni hogy átvesszük a fáklyát tőlük.....

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Azért - ameddig csak lehet - tartsunk ki.
              Ez az egyetlen megoldás
              Szodoma és Gomora 10 igaz emberrel már megmenekült volna. A fórum pedig nem egy erkölcstelen hely, szóval élnie kell

Komment

Sziasztok.
                En minden nap betekintek ide sajnos sok újdonsággal nem tudok kirukkolni ,de sajnalnam ha meg szűnne.Ezek a robotok zavarnak ,foleg a tudata annak hogy mennyire ertelmetlen fölösleges energia pazarlas a letezesuk.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X

Debug Information