Figyelem Emberek!
Ma az-az 2015.03.03,15h.30'-kor a Kossuth rádióban,veteránautókkal kapcsolatos műsor lesz hallgatható!Az említett műsort már tegnap bemondták gondoltam,esetleg kíváncsi valamelyikőtök rá.
Üdvözlettel:Che
Ma az-az 2015.03.03,15h.30'-kor a Kossuth rádióban,veteránautókkal kapcsolatos műsor lesz hallgatható!Az említett műsort már tegnap bemondták gondoltam,esetleg kíváncsi valamelyikőtök rá.
Üdvözlettel:Che
.... Mindegy is, nem folytatom, nem ide való. Hozzáteszem, nem is a fájdalmaikat nevetem ki (hiszen akár pár tucat ember értelmetlen halála is igazságtalan és fájdalmas egy nemzet számára), hanem a hazudozást.
De nem ám!!!Józsikám!A tudással és műveltséggel felvértezett emberek könnyebben védik ki a feléjük irányuló balgaságot! Ergo:Minél butábbak az emberek annál könnyebb irányítani őket!Lásd:Mindenféle népinek,civilnek,baloldalinak füllentett csoportosulások!De én sem politizálok sőt már Híradót sem nézek kicsit meg undorodtam már K,B:50 éve hü...tenek hogy majd jobb lesz meg hű meg ha meg minden!Torkig vagyok vele!Megyek is a tetőre dolgozni!Legalább a szél kifújja a mérgemet!

Komment